Öğretmen dizisi nerede çekiliyor?

İlker Kaleli'nin yeni dizisinin nerede çekildiği sorunu yanıt buldu.

Merve Mutlu
15 Şubat 2020 - 18:04
Gündem

Fox ekranları için MEDYAPIM ve MF yapım tarafından hazırlanan ve başrolünde İlker Kaleli'nin idealist ve erdem aşılamaya çalışan Akif öğretmen rolü ile yer aldığı Öğretmen dizisinin nerede çekildiği sorusu, oyuncunun sevenlerinde merak uyandırdı. 

20-02/17/ilker-kaleli.jpg

Oyuncu kadrosunda: Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Efekan Can, Ezgi Gör, Serkan Keskin, Serhat Kılıç, Şerif Erol ve daha nice başarılı ismin bir araya geldiği Öğretmen dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Mr. Hiiragi's Homeroom dizisinden uyarlanan ve arkadaşlarının ölümüne sessiz kalan bir sınıf dolusu öğrenci ile onları değiştirmeye çalışan idealist bir öğretmenin hikayesinin anlatılacağı dizinin hazırlıkları devam ediyor.

Öğretmen dizisi nerede çekiliyor?

20-02/17/retmen.jpg

Merakla beklenen yeni dizi Öğretmen'in nerede çekildiği sorusu yanıt buldu. Dizi, İstanbul Fatih'te bulunan Küçükkapı Lisesi'nde çekiliyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin