Öğretmen dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!

İlker Kaleli'nin yeni dizisi Öğretmen'den ilk tanıtım yayınlandı.

Merve Mutlu
15 Şubat 2020 - 17:54
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlanan Mr. Hiiragi's Homeroom dizisinin uyarlaması olan Öğretmen dizisinden merakla beklenen ilk tanıtım yayınlandı. 

20-02/17/akif-hoca.png

Başrolünde, erdemli olmayı aşılamaya çalışan idealist bir öğretmen olan Akif karakteri ile İlker Kaleli'nin yer aldığı: Şerif Erol, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin, Serhat Kılıç, Efekan Can, Ezgi Gör ve daha birçok ismin de kadrosunda bir araya geldiği yeni dizinin hazırlıklarında sona yaklaşılmak üzere. MEDYAPIM ve MF Yapım'ın yapımcılığında hazırlanan ve Koray Kerimoğlu yönetmenliğinde çekilen dizi, Kaleli'nin anlatımı ile şöyle: "Bu yüzyılın insanına, hepimize, içinde kaybolup gittiğimiz hayatlarımızda artık sesini duymadığımız, gözden düşmüş vicdanın, kalbin ve iyi olmanın dersini veren bir garip öğretmen, bir deli düzen ve arasında yalpalayıp duran kör hayatlar... Gördüğüm en güzel insan olma derslerinden."

Öğretmen dizisinden ilk tanıtım yayınlandı:

20-02/17/kaleli.png

Dizinin tanıtımında: arkadaşlarının ölümüne sessiz kalan bir sınıf dolusu öğrenci ve onlara değişmeleri için yalvaran idealist bir hoca olan Akif öğretmeni görüldüğü dizi, ilk tanıtımı ile büyük heyecan yarattı. 

Öğretmen dizisinin tanıtımı: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin