İbrahim Çelikkol’un Yeni Dizisi Kuş Uçuşu Geliyor

İbrahim Çelikkol’un yeni dizisi Kuş Uçuşu için afiş çekimlerine geçildiği ortaya çıktı. Yakın zamanda çekimleri tamamlanacak denen dizi ne zaman yayınlanacak?

Oğulcan Özsezgi
14 Haziran 2021 - 03:30
Gündem

Dijital platformlara yapılan içeriklere her ay, hatta her hafta yenilerinin eklenmeye devam ettiğini izliyoruz. Yine Netflix için yapılan bir dizimiz daha ortaya çıktı. Bu sefer dizinin oyuncuları da ses getirecek isimler. Başta İbrahim Çelikkol’un dizide başrol oynaması çok dikkat çekecek.

Dün yaptığımız bir haberde dizide yer alacak olan bir diğer ismin de Arka Sokaklar’ın usta ismi Zafer Ergin olduğunu söylemiştik. Sadece 2 bölüm kadar dizide yer alacak Zafer Ergin’de yapıma bir hayli renk verecektir. Peki diğer detaylar neler?

İbrahim Çelikkol’un Yeni Dizisi Hakkında Bildiklerimiz

Kuş Uçuşu olarak isimlendirilecek dizinin X ve Z kuşağı arasındaki çekişmeyi konu alacağı söyleniyor. Bir televizyon kanalında iki ayrı kuşak yer alacak ve bu kuşakların arasındaki çatışmayı izleyeceğiz.

Dizi yine Ay Yapım çıkışlı olacak. Ay Yapım imzalı iddialı yapımda sadece İbrahim Çelikkol dikkat çekmeyecek elbette. Ünlü oyuncuya eşlik edeceği söylenen diğer başrolün Birce Akalay olduğu da söylenmekte.

Bunun dışında İrem Sak ve Miray Daner gibi isimleri de görme fırsatımız olacak. Netflix için çekilen projenin, çekimlerinin çoktan başladığı ve hatta dizinin planlamasının bile tamamlandığı söyleniyor.

21-06/14/brahim-celikkol-diziler.jpg

En son afiş görsel çekiminin yapıldığını da öğrendiğimiz Kuş Uçuşu dizisinin, standartları yakalayıp 8 bölüm yayınlanacağı bilgisini de verelim. En son afiş çekimleri için oyuncuların bir araya geldiği söylenen Kuş Uçuşu dizisinin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.

Dizinin yaz ayları içerisinde hazır olacağı biliniyor ve söyleniyor ama ne zaman yayınlanacağı kesin olarak bilinmemekte. Muhtemelen yaz aylarının sonuna doğru bir yayın olabilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin