Kırmızı Oda Dizisine İddialı Bir İsim Daha Geliyor

Kırmızı Oda dizisine yeni bir oyuncu daha geliyor. Bu kez dizide yer alacak olan ünlü isim Deniz Uğur olacak. Peki ünlü ismin nasıl bir hikaye ile geleceği belli mi?

Oğulcan Özsezgi
14 Haziran 2021 - 16:30
Gündem

Kırmızı Oda’nın bu hafta yayınlanan yeni bölümle beraber sezon finali yapacağını biliyoruz. 42.bölümde sezon finali yapması konuşulan dizide yer alan birçok hikaye için de zaten son geldi. Vahit öldü. Mitra’nın hikayesi deseniz gizli bir nokta kalmadı. Sadi artık sona geldi. Haliyle yeni sezonda yeni hikayeler bekliyoruz. Hatta sezon finali yapılmadan önce bile yeni bir ismin diziye katılacağı ortaya çıktı. O isim ünlü oyuncu Deniz Uğur olacak.

Deniz Uğur Kırmızı Oda Dizisine Konuk Olacak

Son bilgilere göre diziye başarılı oyuncu Deniz Uğur konuk olacak. Konuk olacak diyoruz çünkü zaten dizide genelde herkes konuk oyuncu olarak katılıyor. Diziye oyuncular geliyor ve bir hikayenin başrolü oluyor.

İLGİLİ İÇERİK

Hikaye bittiği zaman haliyle konuk oyuncu için de yolun sonu gelmiş oluyor ve diziden ayrılıyor. Bu zamana kadar gelen isimleri bir ara, derleriz ve hangi oyuncuları dizide gördüğümüzü şöyle bir hatırlarız.

Dizi hikaye yapısı gereği böyle de devam edecek gibi duruyor. Kalıcı bir rol olur mu ya da kalıcı olacak bir hikaye diziye dahil edilir mi işte bunu bilmek zor. Sonuçta baştan beridir yoluna bu şekilde devam etmiş bir diziden söz ediyoruz.

21-06/14/deniz-ugur-5.jpg

Delikanlı Sadi rolü ile Erkan Petekkaya dizide en uzun süre kalan isim oldu diye düşünüyorum. Ama bir şekilde onun da hikayesinin sonu geldi. Burada yeni isim Deniz Uğur’un nasıl bir rol üstleneceği konusunda ise henüz bilgi yok.

Tahmin edebileceğimiz gibi yine doktor hanımdan destek almak için gelen bir karakter olacağını düşünüyorum. Fakat nasıl bir hikayesi olacak derseniz bunu yeni bölümlerden önce göremeyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin