Yasak Elma’da Yine Veda Yaşanacak! Ünlü İsmin Ayrılacağı İddia Edildi

Yasak Elma dizisinde yeni sezonda bir ayrılık daha yaşanacağı iddia edildi. İddialara göre bu kez diziye veda edecek olan isim Hasan Ali Kuyucu karakteri olacak.

Oğulcan Özsezgi
14 Haziran 2021 - 16:54
Gündem

Ne olursa olsun devam eden bazı diziler vardır ya işte Yasak Elma böyle bir dizi olma yolunda ilerliyor. Ana karakterler ölüyor ve dizi ona göre şekilleniyor ama bir yandan da devam ediyor. Bu şekilde 100 bölümün üzerine çıkan projenin gelecek sezonda yayın hayatına devam edeceği biliniyor. Zaten sezon finali yapıldığını gördük. Fakat sezon finali yine işleri karıştırdı.

Çünkü sezon finalinde adeta diziye herkes veda edebilir havası verildi. Karakterlerin bulunduğu evde patlama oldu ve herkes tehlike altına girdi. E tabii ki böyle bir olaydan sonra diziye bazı isimlerin veda edeceğini anladık. Görünen o ki yeni sezon gelene kadar da veda haberleri paylaşmaya devam edeceğiz. Öyle ki yeni bir iddia var ve bu kez diziye Hasan Ali Kuyucu karakterinin veda edeceği söyleniyor.

Yasak Elma’da Erdal Özyağcılar Veda mı Edecek?

Dizinin usta oyuncularından biri olan Erdal Özyağcılar’ın yeni sezonda olmayacağı söyleniyor. Daha önce zaten iki oyuncu için ayrılık iddiası gündeme gelmişti. İddialarda yer alan bu isimlerden birisi Şafak Pakdemir olmuştu.

İkinci isim ise yine diziye bir girip bir çıktığını bildiğimiz Barış Kılıç olmuştu. Bu sefer kalıcı olarak diziye veda edeceği iddia edilen Barış Kılıç’ın ardından şimdi de Erdal Özyağcılar’ın hayat verdiği Hasan Ali Kuyucu karakterinin diziden ayrılacağı iddiası geldi.

21-06/14/yasak-elma-veda.jpg

Karakter patlamadan sonra mı hayatını kaybedecek yoksa başka bir şekilde mi Yasak Elma’ya veda edecek bunu da bilemiyoruz. Eğer tüm söylenenlerin doğru çıktığını düşünecek olursak, dizi ciddi anlamda güç kaybedecek.

Yeni sezonda yeni oyuncuların kesin olarak diziye dahil olması ve kadronun güçlendirilmesi gerekecek. Daha Şevval Sam ve Eda Ece cephesinde de neler olacağını bilmiyoruz. Bu isimlerden de ayrılık haberleri gelir mi göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin