Masumlar Apartmanı Yeni Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Masumlar Apartmanı yeni sezon ne zaman soruları şimdiden gündeme gelmeye başladı. Çok tartışılan bir sezon finali yapan dizi ne zaman geri dönüyor?

Oğulcan Özsezgi
14 Haziran 2021 - 18:25
Gündem

Yaz gelince sezon dizileri sezon finali yapar. Bu yıllarca böyle devam etti. Bu sene de tabii ki durum değişmedi. Birçok yapım final ya da sezon finali yaparak sezonu tamamladı. Bu dizilerden birisi de sezona damgasını vuran Masumlar Apartmanı oldu. Masumlar Apartmanı sezon finali öyle bir bitti ki Masumlar Apartmanı yeni sezon ne zaman sorularını çok sık duyar olduk.

Peki yeni sezon ne zaman gelecek? Yeni sezon neden bu kadar çok merak ediliyor?

Masumlar Apartmanı Yeni Sezon Ne Zaman?

Dizinin finalinin üzerinden henüz 1 hafta gibi bir zaman geçti. Yani sezon yeni bitti. İlk sezonun sonunun bu kadar çok konuşulmasının nedeni ise İnci karakterinin vedası oldu. İnci öyle bir veda etti ki adeta dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu.

Beklenmedik bir şekilde diziye veda edeceğinin ortaya çıkmasından sonra zaten sezon sonundan önce bir veda bekliyorduk ama böyle bir veda beklemiyorduk. Son bölümde İnci bir trafik kazasında hayatını kaybediyordu.

Kazanın hemen sonrasında olay yerine gelen Han’ın kollarında ölen İnci, diziden ayrıldı. İnci için bir cenaze töreni de yapıldı. İşte asıl olay bundan sonra karşımıza çıktı. İnci’nin ölmesinden sonra Han adeta delirdi.

21-06/14/masumlar-apartmani-yeni-sezon-ne-zaman.jpg

Çünkü Han sadece İnci’yi değil bunun yanında doğmamış çocuğunu da kaybetmiş oldu. Sonucunda da zaten Han’ın akıl hastanesine yatırıldığını gördük ve sezon finali böyle yapıldı. Masumlar Apartmanı yeni sezon ne zaman sorusuna dönecek olursak, şu an açıklanmış net bir tarih yok. Fakat bir değişiklik olmazsa beklenti Eylül ayının ilk haftasında dizinin yeni sezonun başlaması.

Yeni sezon konusunda merak edilen çok soru var. Hepsinin Eylül ayında ortaya çıkmasını beklemekteyiz. Han’a ne olacak? Naci iyileşecek mi? Yeni oyuncular görecek miyiz?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin