İbrahim Kutluay Menajerimi Ara'nın 28. bölümüne konuk oluyor!

Menajerimi Ara'nın 28. bölümüne kim konuk olacak?

Merve Mutlu
04 Mart 2021 - 15:56
Gündem

Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri bir araya getiren kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Call My Agent uyarlaması Menajerimi Ara dizisinin bu hafta yayınlanacak olan 28. bölümü yine sevilen bir ismi konuk olarak ağırlayacak.

21-03/04/menajer-1614863048.jpg

Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) Barış’ı (Deniz Can Aktaş) tüm yaşananların ardından kariyerine odaklanması için ikna edip film görüşmesine götürdüğü sırada ikiliyi tatsız bir sürprizin karşılaşması etrafında dönecek olan yeni bölüm yine heyecanı zirvede tutacak. 

İbrahim Kutluay Menajerimi Ara'nın 28. bölümüne konuk oluyor!

21-03/04/kutluay-1614863081.png

Ünlü isimleri kendi adlarıyla konuk olarak ağırlayan projenin kadrosu: Ercan Kesal, Hazal Kaya, Burçin Terzioğlu, Aslı İnandık, Alican Yücesoy, Ozan Dolunay, Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Gökçe Bahadır, Derya Baykal, Ferhan Şensoy, Selen Uçer, Murat Dalkılıç, İrem Derici, Hayrettin gibi birçok isim konuk olmuştu. Dizinin bu haftaki bölümünde ise Şenay Gürler'in yanı sıra İbrahim Kutluay da kadroya konuk olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin