Şenay Gürler Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

Menajerimi Ara dizisine yeni konuk geliyor.

Merve Mutlu
04 Mart 2021 - 15:39
Gündem

Star TV ekranlarında yayınlanmak üzere Call My Agent adlı başarılı yabancı diziden uyarlanarak hazırlanan ve büyük beğeni toplayan Menajerimi Ara dizisinin kadrosundaki hareketlilik devam ediyor. Ay Yapım imzalı dizinin heyecan dolu bölümleriyle yayın hayatındaki varlığı başarıyla sürüyor.

21-03/04/menajer.jpg

Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri bir araya getiren kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü isimleri kendi adlarıyla konuk olarak ağırlayan projenin kadrosu: Ercan Kesal, Hazal Kaya, Burçin Terzioğlu, Aslı İnandık, Alican Yücesoy, Ozan Dolunay, Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Gökçe Bahadır, Derya Baykal, Ferhan Şensoy, Selen Uçer, Murat Dalkılıç, İrem Derici, Hayrettin gibi birçok isim konuk olmuştu. 

Şenay Gürler Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

21-03/04/enay-gurler.jpg

Birbirinden sevilen ve başarılı isimleri kendi kimlikleri ile kadrosuna konuk eden ve heyecan yaratan dizinin 28. bölümünde birçok başarılı projede yer alan başarılı ve güzel oyuncu Şenay Gürler konuk olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin