İbrahim Selim'li "Kelime Oyunu" başlıyor!

Çok sevilen kelime oyunu yeni sezonda İbrahim Selim'in eğlenceli sunumuyla ekranlara gelecek. Peki "Kelime Oyunu" ne zaman başlıyor? "Kelime Oyunu"nda bu sezon ne gibi değişiklikler olacak? "Kelime Oyunu" hangi kanalda başlayacak?

ozan
23 Ekim 2023 - 09:41
Yeni Bölüm

Ekranların sevilen programı "Kelime Oyunu", yeni sezona İbrahim Selim’in sunumuyla seyirci karşısına çıkıyor. Samimi tavırlarıyla çok sevilen ve başarılı yapımlara imza atan Selim, bu kez kelimelerin hüküm sürdüğü yarışma programında yarışmacılara yardımcı olmaya çalışacak.

Eğlence ve bilginin buluştuğu, ekranların en uzun soluklu yarışma programlarından biri olan "Kelime Oyunu" yeni sezonun ilk bölümüyle yayınlanacak.

23-10/23/ibrahim-selim.jpg

Sezonun ilk programında Şerife Tetik, Recep Balıkçı, Akif Aydoğdu ve İrem Mertoğlu yarışacak.

Harflerin seslisi sessizi, kelimelerin efendisi, oyunların en neşelisi "Kelime Oyunu", yeni sezonun ilk bölümüyle 23 Ekim'de saat 20.00’de teve2’de olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin