İbrahim Tatlıses'in evi yandı! İlk açıklaması ise "Yok artık" dedirtti...

İzmir Narlıdere ilçesinde meydana gelen büyük yangında helak olan evlerin arasında ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in de evi varmış! İbrahim Tatlıses'in evi neden yandı? Yangının sebebi ne? Can kaybı var mı? İbrahim Tatlıses ne açıklama yaptı? İbrahim Tatlıses kimdir?

Pınar Alçiçek
28 Nisan 2023 - 10:59
Magazin

Dün akşam meydana gelen İzmir Narlıdere ilçesindeki yangında ünlü türkücü İbrahim Tatlısıses'in de evi yandı! Peki o yangından can kaybı var mı? İbrahim Tatlıses'in açıklaması ne oldu? İşte detaylar...

İLGİLİ İÇERİK

23-04/28/screenshot-1_236.png

4 bloklu Folkart Sitesi'nin 8 katlı binasında çıkan korkutucu yangın, tüm Türkiye halkının yüreklerini ağızlara getirdi! Çevredeki binalarda ikamet eden vatandaşlar önlem amaçlı evlerinden uzaklaşırken o siteden patlama sesleri de duyulmaya devam etti. 7 saatlik zorlu çalışmaların ardından kontrol altına alınan yangında ölü veya yaralı olup olmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. 

23-04/28/ijwhbpuysk6-jkgwstdeww.jpg

İbrahim Tatlıses'in sık sık gittiği İzmir'de bizzat kendisinin kaldığı dairenin de yanan Folkart Sitesi'nde olduğu öğrenildi. Tatlıses, birçok dairenin helak olduğu o yangına ilişkin sosyal medyadan ağızları açık bırakan tesadüfü de anlattı.

İKİ GÜN ÖNCE O DAİREYE GİDECEKMİŞ!

"Folkart da oturan bütün komşularıma geçmiş olsun iki gün önce geliyordum izmire uçaklarda yer yok diye gelemedim. Herkese geçmiş olsun. İnşaallah can kaybı olmaz. Gelen mala gelsin.."

23-04/28/12345667.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin