Neslihan Atagül'den ilk açıklama! El ele görüntülendiler...

İmrenilen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti Doğulu'nun ihanetiyle sarsılmıştı! Kadir Doğulu'dan sonra Neslihan Atagül 'de açıklama yaptı... Kadir Doğulu Neslihan Atagül'ü aldattı mı? Kadir Doğulu kimdir? Neslihan Atagül kimdir? Ne zaman evlendiler? Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu boşanıyor mu? Kadir Doğulu'nun imam nikahlı eşi kim? Kadir Doğulu çok eşli mi? Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu evli mi? Kadir Doğulu, Serra Arıtürk'e imam nikahı mı kıydı? Kadir Doğulu'nun imam nikahlı eşi Sezer Çakır mı? Sezer Çakır kimdir?

Pınar Alçiçek
28 Nisan 2023 - 10:48
Magazin

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin ilişkisinde hava parçalı bulutlu... Aras Bulut İynemli ile eğlence mekanına giden Kadir Doğulu'nun, birçok kadınla sarmaş dolaş görüntülenmesi magazin dünyasında bomba etkisi yaratmıştı! Kadir Doğulu'dan sonra Neslihan Atagül'de cevap verdi...

İLGİLİ İÇERİK

23-04/26/kadirdogulu-yqw3.jpg

Aşk hikayeleriyle sık sık gündeme gelen Doğulu ve Atagül çifti, Doğulu'nun mekandaki kadınlarla sarmaş dolaş görüntülenmesiyle yıkıma uğradı. Gece boyuncu birçok kadınla yakın temase geçen ünlü oyuncunun çapkınlık anları çevredekiler tarafından görüntülendi. 

İLGİLİ İÇERİK

23-04/26/640xauto.jpg

ARAS BULUT İYNEMLİ UYARMIŞ!

İddialara göre mekanda bulunan Aras Bulut İynemli, arkadaşını defalarca kez uyararak genç kadından uzaklaştırmasına rağmen Doğulu, uyarıları dikkate almayarak çapkınlığa devam etti. 

23-04/26/3414032_83ae7a151827d885ad749eb0e5f877d5_640x640.jpg

İMAM NİKAHI KIYMIŞ!

Ünlü magazin programından ikili hakkında şok eden iddialar ortaya atıldı. Karısına duyduğu aşkı her fırsatta dile getiren Kadir Doğulu, Atagül'ün de bilgisinde olarak adının 'S' ile başladığı bir kadınla imam nikahı kıymış ve aynı evde yaşamaya başlamış, hatta kadını ailesinden istemeye bile gitmiş.

23-04/26/64480134e4bfdd20a4ea5d76.jpg

Çıkan bu iddialar sonrasında o imam nikahlı eşin kim olduğunu araştırmaya başlayan sosyal medya kullanıcıları, bu kişinin Doğulu'nun Aşkın Tarifi isimli dizideki partneri Serra Arıtürk olduğunu öne sürdü.

23-04/26/3132500_810x458.jpg

Dizinin çekim döneminde Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu'nun romantik şarkılı videosu çok ses getirmiş ve yine Doğulu'nun Atagül'ü aldattığı iddia edilmişti.

23-04/26/s-0cd9d56ffb53caa61791b4cc15fc8c4dd8095328.jpg

Öne sürülen ikinci isim ise eski futbolcu Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır oldu...

SEZER ÇAKIR'DAN BEKLENEN AÇIKLAMA: "MAGAZİN FİGÜRÜ DEĞİLİM!"

23-04/27/sadfg.jpg

Kısa sürede hızla yayıla ve büyük ses getiren o videonun ardından Kadir Doğulu da sessizliğini bozdu. 

"GÜRÜLTÜLÜ BİR ORTAMDA YAPILAN NORMAL BİR KONUŞMA!"

“Sosyal medya ilgi alanım değil. Ben bu görüntüleri bu şekilde yayan kişinin benimle yakınlaşmak isteyen ama yakınlaşamayınca da bu şekilde davranan bir kişi olduğunu düşünüyorum. O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım. Bunun yerinin ve zamanının da bir önemi yok. Benim Neslihan’dan başka imam nikahlı eşim yok”

NESLİHAN ATAGÜL'DEN UMRUMDA DEĞİL AÇIKLAMASI!

"Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma" açıklamasını yapan Atagül'ün çıkan haberleri kaale almadığını söyledi. 

23-04/28/wretry.jpg

O ihanet iddialarını dikkate almayan Atagül, Kadıköy'de Doğulu ile el ele gezerek ele karşı nispette bulundu. Çiftin kameralara yansıyan o samimi görüntüleri ise evliliklerinde herhangi bir krizin olmadığını ispatlamış oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin