İçerde oyuncuları dizinin final bölümünü hayranlarıyla izleyecek!

İçerde oyuncuları dizinin final bölümünü şanslı bir grup hayranla izleyecek.

Berfu Özlen
01 Haziran 2017 - 15:59
Gündem

Show TV'nin fenomen dizisi İçerde, ilk sezonu ile beklenmedik bir şekilde final yapmaya hazırlanırken, seyircilerini sevindirecek bir haber geldi.

Bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında, İçerde dizisi oyuncuları final bölümünü dizinin hayranlarıyla beraber izleyecek. Show TV ayrıca salondan canlı yayın yapacak. 

Bilet gelirleri bağışlanacak

İçerde'nin final bölümü için geri sayım başladı. Dizi, 19 Haziran pazartesi günü ekranlara veda edecek. İçerde ekibi, unutulmaz diziye yaraşır bir veda için anlamlı bir projeye imza atıyor. "Minik Kalpler İçerde" adıyla hazırlanan bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 19 Haziran'da yayınlanacak final bölümünü dizinin kadrosu hayranlarıyla beraber izleyecek. Lütfi Kırdar'da gerçekleşecek etkinliğin bilet satışından elde edilen gelir, MİKA-DER ver İÇERDE Rehabilitasyon Spor Merkezsi'ne bağışlanacak. 

İçerde'nin resmi Instagram hesabından yapılan paylaşıma, "Büyük final 19 Haziran'da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde" notu düşüldü. 

Gecenin programı şekilde verildi:

19.00 Kırmızı Halı
20.00 İçerde Özel (sahne performansları)
21.00 İçerde Final Bölümü İzleme

Bu özel gecenin bilet fiyatları ise şu şekilde belirlendi:

1. Kategori - 212.00 TL

2. Kategori - 159.00 TL

3. Kategori - 106.00 TL

İçerde için bir ilk değil

İçerde dizisi yapım kadrosu ve oyunculuğu hayırseverliği ile de biliniyor. Daha önce de MİKA-DER için tüm kadro Ağrı Kız Futbol takımı ile bir maç yapmıştı. Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin de top koşturduğu maçın geliri de vakfa bağışlanmıştı.

17-06/01/icerde_mika-der_destek_maci_26.jpg

Bu anlamlı gecenin biletlerini Biletix platformundan satın alabilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin