Hayat Şarkısı final fragmanı yayınlandı

Hayat Şarkısı ekranlara veda etmeye hazırlanırken, final bölümü fragmanı yayınlandı.

Berfu Özlen
01 Haziran 2017 - 16:30
Gündem

Son zamanlarda reytingi düşen ve bu yüzden yayın tarihi değişen dizi, reytinglerde bir yükselme olmayınca final yapma kararı alan 57. bölümü ile ekranlara veda edecek olan Hayat Şarkısı'nın final bölüm fragmanı yayınlandı. Hülya ve Kerim'i nasıl bir finalin beklediğinin cevaplarını bulabildiğimiz fragmanda neler oluyor?

Heyecanlı bir final

Hayat Şarkısı, 56 bölümlük yayın hayatına son veriyor. Salı akşamları yayınlanan dizi'nin final fragmanı yayınlandı. Fragmanda Hülya ve Mahir'in polislerce tutuklandığı görülürken, başta Kerim olmak üzere herkesin sebepten bir haber olduğu görülüyor. Hülya tam mutluluğu yakaladığını sandığı an kapıına dayanan polisler yüzünden şok oluyor. Mahirle beraber sebebini bilmediği bir durumdan dolayı karakola götürülen Hülyayı neler bekliyor? Hülya neden gözaltına alınıyor?

Burcu Biricik'ten Hayat Şarkısı ekibine veda

Dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik, kişisel Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafla, ekibine veda etti. Biricik, ekiple çektirdiği fotoğrafın altına düştüğü duygusal notla hem ekibi hem de hayranlarını duygulandırdı.

17-06/01/592fb61dc03c0e1a68d29fb2.jpg

İşte o not:

"Yüzlerin tek tek seçilmesine gerek yok bu ekip böyle birlikte güzel. Her şey çok güzel başladı, çok güzel bitti. Dostluğunuza, insanlığınıza, emeğinize bin teşekkür! Bir de 57 bölüm bizi hiç yalnız bırakmayan, başından beri hep destek olan sizler... Siz, biz, hepimiz çok güzeldik. Çok çok teşekkürler..."

Aklınızdaki tüm soruların cevaplarının bulunduğu final bölümü ile Hayat Şarkısı'nı 6 Haziran Salı akşamı Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin