Özge Gürel, Dolunay ile dönüyor!

Yıldızlar Şahidim dizisinin güzel oyuncusu Özge Gürel, verdiği aradan sonra yeni bir proje ile dönüyor.

Berfu Özlen
01 Haziran 2017 - 17:23
Gündem

Yayından kaldırılan Yıldızlar Şahidim dizisinin güzel oyuncusu Özge Gürel, yeni dizisi ile dönüyor. 

Star TV'nin yeni yaz projesi Dolunay, MF Yapım ve Med Yapım işbirliğiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Haziran ayında yayınlanmaya başlayacak dizinin başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman yer alacak.

Türkan Şoray'ın kızı yapımcı!

Dizinin uygulayıcı yapımcısı, Türkan Şoray'ın da kızı olan Yağmur Ünal. Yönetmen koltuğunda ise Çağrı Bayrak'ın oturacağı dizinin casting çalışmaları henüz devam ediyor. 

17-06/01/c4e2ded3ea94c95d59e483d3577e683e_640x320.jpg

İlk kareler geldi

Çekimleri devam eden dizinin ilk kareleri ise, internet ortamında yayınlandı. Başrollerinde Özge Gürel, Can Yaman, Türkü Turan ve Nik Xhelilaj'ın olduğu Dolunay, kadrosuyla ilgi çekmeyi başardı. 

17-06/01/7c9829409b9160d9f286ab995a17774a_640x320.jpg

Fragmanı da kısa sürede yayınlanacak olan dizide Özgü Gürel aşçılık hayalleri olan genç ve güzel bir kızı canlandırırken, Can Yaman da zengin bir iş adamı rolünde olacak. Özge Gürel'in ismi Nazlı olan karakteri, Japon mutfağına meraklı bir üniversite öğrencisiyken yolu Can Yaman'ın canlandırdığı Ferit karakteriyle kesişecek. Harçlığını çıkarmak için Ferit'in evinde aşçılığa başlayan Nazlı, imkansız bir aşka kapılacaktır.

Özge Gürel kimdir?

1987 İstanbul doğumlu olan Özge Gürel, Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Mezunudur. Kızım Nerede dizisi ile başladığı oyunculuk kariyerinde daha sonra Medcezir ve Kiraz Mevsimi isimli dizilerle devam etmiştir. Son olarak Yıldızlar Şahidim dizisinde başrol olan oyuncu, Dolunay isimli yeni proje ile ekranlara dönmek üzere.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin