İçimdeki Fırtına 1. bölüm fragmanında neler olacak?

Başrollerini Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca ve Burak Yamantürk’ün paylaştığı yeni dizi İçimdeki Fırtına yarın akşam 1. bölümüyle Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Sibel Karagöl
11 Şubat 2017 - 00:29
Yeni Bölüm

Star TV ekranlarında yayınlanacak ve başrollerini Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca ve Burak Yamantürk’ün paylaştığı yeni dizi İçimdeki Fırtına'nın birinci bölüm fragmanı yayınlandı.

17-02/11/ic.jpg

Senaryosunu İpek Kadılar'ın yazdığı,yapımcılığını Uğur ve Selman Kızılaslan’ın üstlendiği, yönetmenlik koltuğunda ise Doğan Ümit Karaca’nın oturduğu İçimdeki Fırtına dizisi yarın akşam yayın hayatına başlıyor.

İçimdeki Fırtına dizisi yayınlanan 1. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecanlı dakikalar yaşatacağının sinyallerini verdi. İçimdeki Fırtına'nın deneyimli oyuncu kadrosu ve iki kız kardeşin zamanla birbirinin can düşmanı olmasını anlatan hikayesiyle ekranlara hızlı bir giriş yapacağı düşünülüyor.

İçimdeki Fırtına dizisi  1. bölüm fragmanında iki kardeş olan Deniz ve Ezgi inanılmaz bir sahneyle karşımıza çıktı. Ezgi tartışma sırasında Deniz'i uçurumdan aşağı attı. Bu hareketle iki kardeş arasında bir savaş başlamış oldu.

Birbirlerini seven masum bir çift olan Emre ile Deniz başlarına geleceklerden habersizdir. istediği şeyleri elde etmeye alışık Ezgi ise, hem Emre'ye kafayı takmıştır hem de Deniz'e zarar vermek niyetindedir. Ve Emre nasıl olduğunu anlamadığı bir şekilde, bir gece Deniz'i Ezgi'yle aldatmıştır. Bu aldatma Emre Deniz ilişkisini nasıl etkileyecek?

17-02/11/se.jpg

Yapımını Aslan Film’in üstlendiği İçimdeki Fırtına heyecan dolu sahneler içeren ilk bölümüyle yarın akşam izleyiciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin