Adı Efsane 3. bölüm fragmanında Tarık bıçaklandı

Cumartesi akşamları ekrana gelen yeni dizi Adı Efsane 3. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bıçaklanan Tarık yaşam mücadelesi veriyor!

Sibel Karagöl
10 Şubat 2017 - 22:55
Yeni Bölüm

Cumartesi akşamları ekrana gelen yeni dizi Adı Efsane 3. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Kanal D ekranında yayınlanan yeni dizi Adı Efsane'nin bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünde Tarık bıçaklanıyor. Tarık'ın verdiği hayat mücadelesi aynı zamanda hayallerini de suya düşüyor.

Zeynep, Tarık Hoca'nın kızı Melis okulunun düzenlediği "Baba-Kız Gecesi"nden bahseder. Melis, belli etmese de babasının orada olmasını ister. Tarık, partiye katılacağına dair söz verir. Melis, babasına yanında olabilmesi için son bir şans verir. Tarık ise bu şansı güzel kullanabilmek için küçük kızından dans dersi bile alır. Fakat Tarık'ın bıçaklanması her şeyi alt üst edecektir.

17-02/10/ad1.jpg

Tarık, Bahar'ı kurtarmak için aldığı bıçak darbesi sonucu iyileşebilecek mi? Adı Efsane'nin geçtiğimiz bölümlerinden genç asi delikanlı Hakan'ın babasıyla tanışmıştık. Gaddar ve acımasız bir baba olduğunu anladığımız Hakan'ın babasıyla Adı Efsane'nin 3. bölümünde önemli olayların merkezinde olacak. Babasından sokak ortasında dayak yiyen Hakan'ın öfkesi nelere mal olacak?

Ekranlara bomba gibi düşen Adı Efsane dizisi yarın akşam heyecan dolu 3. bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin