Payitaht Abdülhamid ne zaman başlıyor?

Şubat ayında Trt 1 ekranlarında yayınlanacağı duyurulan Payitaht Abdülhamid dizisinin ne zaman yayın hayatına başlayacağı belli oldu. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
10 Şubat 2017 - 21:53
Yeni Bölüm

Tarihin en çok merak edilen dönemlerine ışık tutan muhteşem dizileri ekrana getiren TRT, ses getirecek bir projeye daha imza attı. Şubat ayında Trt 1 ekranlarından yayınlanacağı duyurulan Payitaht Abdülhamid dizisinin ne zaman yayın hayatına başlayacağı belli oldu. Merakla beklenen dönem dizisi, 24 Şubat Cuma günü saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

17-02/10/ah1.jpg

Payitaht Abdülhamid dizisinde Abdülhamid Sultan'ı usta oyuncu Bülent İnal canlandıracak. Dizide Özlem Conker, İbrahim Kendirci, Akın Akınözü, Saygın Soysal, Berkan Şal, Hakan Boyav ve Can Sipahi gibi bir çok önemli isim rol alıyor. Çekimlerine Kocaeli Seka Film Platolarında başlanan dizinin oyuncu kadrosuna Umut Kurt ve Ezgi Eyüboğlu'nun da dahil edildiği duyuruldu.

17-02/10/pau.jpg

Payitaht Abdülhamid dizisi Osmanlı İmparatorluğu’nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci Ulu Hakan unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatını ve o dönemde yaşananları konu alıyor.

17-02/10/kiki.jpg

Geniş ve deneyimli oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Payitaht Abdülhamid, ayrıca dizi dekorları, kostümleri ve gerçek mekanlarıyla da göz kamaştıran sahnelerle izleyiciye görsel bedel sunacak.

Yönetmenliğini Kurtlar Vadisi, Elveda Rumeli gibi başarılı dizi projeleriyle tanıdığımız Serdar Akar'ın yaptığı dizi 24 Şubat Cuma günü saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin