İki Anne, İki Kız 2. sezonuyla döndü! Daughter From Another Mother yeni sezon detayları!

Netflix komedi dizisi "İki Anne, İki Kız (Daughter From Another Mother / Madre solo hay dos)" 2. sezon bölümleriyle geri döndü! Yeni sezon konusu, fragmanı, oyuncuları...

Doğumda bebekleri karışan iki kadının hikâyesini anlatan Meksika dizisi "İki Anne, İki Kız" geri döndü!

Carolina Rivera ve Fernando Sariñana imzalı kadın odaklı komedi dizisi "İki Anne, İki Kız (Daughter From Another Mother / Madre solo hay dos)" 2. sezon bölümleriyle Netflix'te!

Dokuz bölümlük ilk sezonu 20 Ocak 2021 Çarşamba tarihinde yayınlanan yapımın 24 Aralık 2021 Cuma'dan itibaren izlenebilen 2. sezonu 8 bölümden oluşuyor.

İKİ KIZ, İKİ ANNE 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Peki, doğum yapmalarının ardından hastanede bebeklerinin karıştığını öğrenen iki kadının yeni hayatlarına alışmak için bir plan yapmasını ve artık sıra dışı da olsa tek bir aile kurma yoluna girmesini konu edinen dizinin 2. sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

Yeni sezonda; Ana ve Mariana aralarını düzeltmek için zorlu bir yola girerken, yeni aşklar ve heyecan verici kariyer fırsatları aile dinamiklerini derinden sarsıyor.

Ana ve Mariana, kendileriyle bebekler arasındaki derin bağları riske atarak ayrılmaya karar verirler. Ve bir uzlaşma yaklaşıyor olsa da, bunu başarmak için yeni aşklar ve heyecan verici iş fırsatları da dahil olmak üzere aile dinamiklerini derinden sarsacak çeşitli zorlukların üstesinden gelmeleri gerekecek.

21-12/25/daughter-from-another-mother-2-sezon-afis.jpeg

"İKİ KIZ, İKİ ANNE" 2. SEZON BÖLÜM REHBERİ

Yeni sezonun, süreleri 35 ile 45 dakika arasında değişen bölümlerinin sıralaması şu şekilde:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Anneler ve Kızları" (35 dk.)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Destek Ekibi" (35 dk.)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Sırada Ne Var?" (35 dk.)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Mezuniyet" (35 dk.)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Aşkın Askerleri" (36 dk.)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Poker Gecesi" (37 dk.)
- 2. Sezon 7. Bölüm: "Boşanma" (36 dk.)
- 2. Sezon 8. Bölüm: "Kaderden Kaçış Yok" (45 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; Ana, eski asistanı Cynthia'dan Regina hakkında bilgi almasını ister, ancak Mariana olan bitenin farkındadır. Ana ve Juan Carlos ayrılıkları üzerine konuşmak için buluşurlar.

21-12/25/madre-solo-hay-dos-izle.jpeg

Ludwika Paleta ve Paulina Goto'nun başrollerde yer aldığı Madre solo hay dos'un oyuncu kadrosunda ayrıca Martín Altomaro, Liz Gallardo, Javier Ponce, Oka Giner, Zaide Silvia Gutiérrez, Dalexa Meneses, Lisa Owen, Emilio Beltrán Ulrich, Fernando Memije, Elena del Río, Christian Chávez gibi isimler bulunuyor.

Perro Azul yapımcılığında hazırlanan dizinin senaryosunu Carolina Rivera ve Fernando Sariñana ikilisi kaleme alıyor.

21-12/25/madre-solo-hay-dos-2-sezon-poster-1640393909.jpeg

"Madre sólo hay dos" (Netflix) 2. Sezon Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin