Leonardo DiCaprio'lu Don't Look Up filmi Netflix'te yayınlandı! Konusu, fragmanı

Yıldızlarla dolu kadrosuyla merakla beklenen "Don't Look Up" filmi Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncuları, tüm detayları burada...

Netflix'ten her anlamda yıldızlarla dolu bir öykü! Yıldızlarla dolu kadrosuyla merakla beklenen "Don't Look Up" filmi Netflix'te yayınlandı.

NETFLIX'TEN YILDIZLAR GEÇİDİ: "DON'T LOOK UP"

Senaryoyu kaleme alan Adam McKay'in aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturduğu Leonardo DiCaprio'lu "Don't Look Up" 24 Aralık 2021 Cuma tarihinde Netflix'te izleyiciyle buluştu.

"Gerçek olmayan olaylardan uyarlandı. En azından şimdilik gerçek olmayan..." sloganıyla uzun süredir tanıtımları dönen film 2 saat 18 dakika süreye sahip.

"DON'T LOOK UP" KONUSU

Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Meryl Streep, Jennifer Lawrence ve Timothée Chalamet gibi yıldız isimleri bir araya getiren Don't Look Up'ın konusu şöyle:

Film; Dünya'yı yok edecek bir kuyruklu yıldızın yaklaşmakta olduğu konusunda insanlığı uyarmak için büyük bir medya turuna çıkmak zorunda kalan iki astronomun öyküsünü anlatıyor.

Bir kuyruklu yıldızın altı ay içinde Dünya'yı yok edeceğini keşfeden iki uzay bilimcinin hikâyesinin anlatıldığı filmde; insanları yaklaşan yıkıma karşı uyarmak isteyen bu iki uzay bilimci, kötü haberi duyurabilmek için basın turuna çıkıyor.

21-12/25/dont-look-up-foto1.jpeg

"DON'T LOOK UP" OYUNCULARI

2016'da The Big Short ile En İyi Özgün Senaryo Oscarı'nı kazanan ve şu sıralar yapımcısı olduğu Succession dizisiyle çok konuşulan Adam McKay'in imzasını attığı filmin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Leonardo DiCaprio (Dr. Randall Mindy)
- Jennifer Lawrence (Kate Dibiasky)
- Meryl Streep (Amerika Başkanı Orlean)
- Cate Blanchett (Brie Evantee)
- Rob Morgan (Dr. Teddy Oglethorpe)
- Jonah Hill (Jason Orlean)
- Mark Rylance (Peter Isherwell)
- Tyler Perry (Jack Bremmer)
- Timothée Chalamet (Yule)
- Ron Perlman (Benedict Drask)
- Ariana Grande (Riley Bina)
- Kid Cudi (DJ Chello)
- Himesh Patel (Phillip)
- Melanie Lynskey (June Mindy)
- Michael Chiklis (Dan Pawketty)

21-12/25/dont-look-up-foto2.jpeg

American Film Institute'nin duyurmuş olduğu 2021'in en iyi filmleri listesinde de kendine yer bulan yapımın çekimlerine 18 Kasım 2020'de Boston'da başlanırken, ana çekimler 18 Şubat 2021'de tamamlandı.

Hyperobject Industries yapımcılığında hazırlanan Don't Look Up'ın Türkçe alt yazılı fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

21-12/25/dont-look-up-foto3.jpeg

21-12/25/dont-look-up-foto4.jpeg

21-12/25/dont-look-up-posteri.jpeg

"Don't Look Up" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin