İlay Ezkök ile yollarını ayıran Keremcem'den ayrılık açıklaması geldi!

Bir süredir beraber olduğu oyuncu sevgilisi İlay Erkök ile yollarını ayıran Keremcem, konu ile ilgili açıklama yaptı!

Nurşah
18 Aralık 2018 - 16:44
Magazin

Son olarak Aşk ve Mavi dizisinde rol alan Keremcem ile oyuncu sevgilisi İlay Erkök ayrıldı. Bir senedir beraber olan ünlü çiftin evlenecekleri yönünde dedikodular ortaya çıkmıştı...

18-12/18/keremcem-ilay-erkok-ayrildi.jpg

"Kol kırılır yen içinde kalır."

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, bu beklenmedik ayrılık haberi ile gündeme gelen çiftin ünlü ismi çeşitli açıklamalarda bulundu. Ayrılığın sebebine ilişkin açıklamalar yapmaktan kaçınan oyuncu ve şarkıcı Keremcem, İlay Erkök ile hala arkadaş olduklarını belirtti ve şunları söyledi:

Neden söylemeye gerek yok. Kol kırılır yen içinde kalır. Hiç kimse ilişkiye bitsin diye başlamıyor. Mutlu ayrılık da yok. Sizden de saygı bekliyoruz. Arkadaşız. Saygımız sevgimiz devam ediyor. İlay da öyle bir insan, ben de. Yaşadığımız şey bunu hak ediyor. İnşallah öyle de olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin