Les Norton roman serisinin dizi uyarlaması duyuruldu!

Oyuncu kadrosunda Rebel Wilson'ı da bulunduran roman uyarlaması Les Norton dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu...

Pitch Perfect'in yıldız ismi Rebel Wilson ve David Wenham ikilisi Sonar Entertainment'in finanse ettiği Avustralya yapımı bir dönem dizisinde birlikte rol alacaklar.

"LES NORTON" DİZİSİ DUYURULDU!

Robert G. Barrett'ın çok satan romanlarından uyarlanan "Les Norton" isimli dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşurken, bölümler Avustralya'nın ABC kanalında izleyiciyle buluşacak.

"LES NORTON" KONUSU

Dizinin konusuna kısaca bakacak olursak;

Bizleri 1985 yılına götürecek dizinin hikayesi; Queensland'ın dışından bir adam olan Les Norton'ın (Alexander Bertrand; Australian Gangster, Hyde & Seek) maceralarına odaklanıyor.

18-12/18/les-norton-foto-1545141086.jpg

Sorunlu geçmişinden kurtulmaya çalışırken adım attığı Sydney'de kötü şöhretli yasa dışı bir kumarhanede güvenlik görevlisi olarak işe başlayan Norton; bir süre sonra kendisini şehrin kanunsuz iş yapanlarının arasında yeraltı suç dünyasında bulur.

18-12/18/rebel-wilson.jpg

DİZİNİN OYUNCU VE YARATICI KADROSU

Kate Winslet'lı The Dressmaker (Düşlerin Terzisi) filminin yönetmeni Jocelyn Moorhouse, Fadia Abboud (Australian Gangster), David Caesar (Dead Lucky, Underbelly), Morgan O'Neill (Drift, Solo) dörtlüsünün yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Alexander Bertrand ile birlikte David Wenham (Romper Stomper, Wake in Fright, Top of the Lake) ve Rebel Wilson rol alıyor.

Morgan O'Neill ile birlikte yazar ekibini Christopher Lee (Paper Giants: The Birth of Cleo), Samantha Winston (Wentworth), Shanti Gudgeon (Wolf Creek), Malcolm Knox (Romper Stomper) ve Jessica Tuckwell'ın oluşturduğu Les Norton'ın yapımcı kadrosunda Daniel Edwards, John Edwards, Sally Riley, Andrew Gregory, John Schwarz, Michael Schwarz, John Singleton ve Jack Singleton yer alıyor.

18-12/18/david-wenham-dizileri.jpg

ABC kanalı adına konuşan Sally Riley yeni projeleri hakkında "Les Norton'un böylesine yıdızlarla dolu bir oyuncu kadrosu ve yaratıcı ekiple hayata geçmesinden dolayı çok mutluyuz. Les Norton, ABC'nin 2019 programına gıpta edilecek bir katkı yapma yolunda" ifadelerini kullandı.

Les Norton'ın izleyiciyle ne zaman buluşacağı önümüzdeki haftalarda duyurulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin