İlhan Şen'li Selahaddin Eyyubi dizisine usta isim! Dizi ne zaman ekrana gelecek?

Başrolünde İlhan Şen'in yer aldığı Selahaddin Eyyubi dizisi için çalışmalar devam ederken projenin yönetmeni de belli oldu. Peki Selahaddin Eyyubi yönetmeni kim oldu? Selahaddin Eyyubi dizisinin konusu ne? Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Selahaddin Eyyubi dizisi ne zaman başlayacak? Selahaddin Eyyubi dizisi nerede yayınlanacak? İlhan Şen kimdir? Emir Khalilzadeh kimdir?

Volkan Usta
20 Şubat 2023 - 10:00
Kültür Sanat

İlhan Şen başrolünde yer aldığı Selahaddin Eyyubi dizisi için hazırlıklar sürüyor. İşte detaylar!

Akli Film ile Ansari Shah Film’in ortaklaşa yapımcılığını üstlendiği olan dijital dizi için dev bir plato inşa edildi. Yaz aylarında çekimlerine başlanacak diziden yeni gelişmelerde gelmeye devam ediyor.

23-02/20/avav.jpg

Selahaddin Eyyubi dizisi için usta bir yönetmenle de anlaşma sağlandı. Başarılı yönetmen Emir Khalilzadeh dizini yönetmeni oldu. Ayrıca merakla beklenen dizinin senaryosunu ise İsa Yıldız kaleme alıyor.

Selahaddin Eyyubi dizisinin konusu nedir?

Tarihi dönem dizilerinin revaçta olduğu günümüzde yeni bir tarihi yapım ekranlardan olacak. İlhan Şen’in başrolde yer alacağı dizi tarihin gördüğü en büyük komutanlardan biri olan Selahattin Eyyubi’nin tarihe mal olmuş cihadını anlatacak.

23-02/20/emir-1.png

Emir Khalilzadeh kimdir?

Yönetmen ve senarist Emir Khalilzadeh 1981 İzmir doğumludur. Baba tarafından İran asıllı olan Emir Khalilzadeh, İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. kariyerine Mustafa Ceceli, Grup Seksendört, Hadise, Kolpa, Müslüm Gürses, Gökçe, Zeynep Casalini ve Mustafa Sandal gibi sanatçıların klip yönetmenliğini yaparak başlayan usta yönetmen Müthiş Bir Film’in senaryosunu da yazmıştır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin