Burak Deniz ve Hande Erçel'li İki Yabancı dizisine usta bir isim dahil oldu! Dizi ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer alacağı İki Yabancı dizisinin cast çalışmaları devam ederken bomba gibi bir isim kadroya oyuncu kadrosuna dahil oldu. Peki İki Yabancı dizisine hangi usta isim katıldı? İki Yabancı dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İki Yabancı dizisi nerede yayınlanacak? İki Yabancı dizisinin konusu ne? Burak Deniz kimdir? Hande Erçel kimdir? Cem Davran kimdir?

Volkan Usta
20 Şubat 2023 - 10:35
Kültür Sanat

Uzun bir sürenin ardından yeniden aynı dizide buluşan Burak Deniz ve Hande Erçel'in başrollerinde olduğu İki Yabancı dizisinin cast çalışmaları devam ediyor. İşe detaylar!

FOX ekranlarında yayınlanacak ve başrollerinde Hande Erçel ile Burak Deniz’i yıllar sonra bir araya getirecek olan İki Yabancı dizisini Neslihan Yeşilyurt yönetecek.

Cem Davran: Para saadet getirir - Magazin Haberleri

Dizinin henüz çekim tarihi belli olmadı. Fakat oyuncu arayışları devam eden Tims&B imzalı Ethem Özışık’ın yazdığı projeye usta aktör Cem Davran katıldı. Davran, Burak Deniz’in babasına hayat verecek.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin