İlk orjinal Türk Netflix dizisi geliyor!

Kaliteli yapımların adresi Netflix, ilk orjinal Türk yapımı ile geliyor.

Berfu Özlen
15 Mayıs 2017 - 09:59
Gündem

Kısa süre önce Türkiye'de de hizmet vermeye başlayan, dünyanın en büyük çevrimiçi film ve dizi platformu Netflix, kaliteli ve orjinal yapımları ile tanınıyor.

Netflix yapımcılığında sadece, online platformda gösterime giren bu yapımların arasında, Orange Is The New Black, Marco Polo, Santa Clara Diet, Narcos, Sense8, Luke Cage, Bloodline, 13 Reasons Why, House of Cards, Stranger Things, ve Daredevil gibi yapımlar bulunuyor.

İlk orjinal Türk yapımı için imzalar tamam!

Geçtiğimiz akşam, Türkiye platformuna yönelik bir etkinliğe ev sahipliği yapan Netflix, Türkiye'deki ilk orjinal yapımın imza aşamasının tamamlandığını duyurdu.

Dizi ve film camiasının ünlü isimlerinin katıldığı etkinlikte, davetliler, Netflix'in beğenilen dizisi Stranger Things konseptli bir kapıdan etkinlik alanına giriş yaptı.

Başka bir odada ise, Netflix'in güçlü kadın karakterlerinden oluşan bir tasarım dikkat geçti. Buckingham Sarayı şeklinde dizayn edilen odada, Jessica Jones ve Sophia Amoruso gibi güçlü karakterler temsil edildi.

Yetkililer, etkinlikte, gelecek yıl tüm dünyaya sunulacak ve 190'dan fazla ülkede izlenebilecek bir Türk yapımı için anlaşma imzaladıklarını açıkladılar. 

İlk orjinal Netflix yapımı ile alakalı detaylar önümüzdeki dönemde paylaşılmaya başlanacak

Netflix Uluslararası Diziler Başka Yardımcısı Erik Barmack, gelecek Türk yapımı ile ilgili olarak, "İlk orjinal Türkçe dizimizi çekecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyız" dedi ve ekledi, "Genç, dinamik ve heyecan verici olan bu yepyeni projede O3 ile birlikte çalışıyoruz. Netflix'in bu muhteşem Türkçe yapım için en ideal uluslararası platform olacağına inancımız tam ve bu yıl içerisinde daha fazla detay paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin