İlk ve Son Yayın Tarihi Değişti ve Yeni Fragman Geldi

İlk ve Son yayın tarihi değişti. Dizinin yeni yayın tarihi ne zaman? Yayın tarihinin değişmesiyle beraber yeni bir fragman da yayınlandı. İşte o fragman.

Oğulcan Özsezgi
19 Ağustos 2021 - 18:00
Gündem

Yaz başından beri beklenen dijital yapımlardan biri olan İlk ve Son için zaman geldi. Dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda geçtiğimiz ay başında bir açıklama yapılmıştı. İlk ve Son yayın tarihi için afiş görseli paylaşılmış ve dizinin 18 Ağustos itibariyle yayına açılacağı söylenmişti.

BluTV üzerinden yayınlanacak olan dizi için her şeyin hazır olduğu da belirtilmiş ve bir fragman paylaşımı da yapılmıştı. Fakat bu tanıtım ve afiş görsellerine karşın dizi gelmedi. Söylenen tarihte dizi yayınlanmadı ve dizinin yayın tarihi için yeni bir açıklama yapıldı.

İlk ve Son Yayın Tarihi 25 Ağustos Oldu

Dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda açıklama yapılırken aynı zamanda ilk uzun fragman için de yayın yapıldı. Fragmana baktığımız zaman İlk ve Son dizisi için çok fazla şey göreceğimizi anlıyoruz.

Dizide Özge Özpirinçci ve Salih Bademci etrafında dönen bir ilerleyiş olacak. İkilinin fırtınalı aşk hayatı ele alınacak ve bir yanda da kadın erkek ilişkileri konu edinecek gibi duruyor. İlk başta çok iyi başlayan bir ilişkinin ve evliliğe kadar uzanan ilişkinin sonlara doğru ne denli sıkıntı içerisine girdiği vurgulanacak.

Burada Salih Bademci ve Özge Özpirinçci’nin canlandırdığı karakterlerin üzerine odaklanan mini bir dizi görmüş olacağız. Açıkçası oldukça cesur sahnelerinin de yer alacağını gördüğümüz dizinin bir hayli konuşulacağını da düşünüyoruz.

Oyunculuklar, sadece fragmana bakıldığı zaman bile çok iddialı gözüküyor. Bir yandan iddialı oyunculuklar öne çıkarken bir yandan ise cesur sahneler de kendisini gösterecek. Uzun süredir beklenen dizinin yayın gününde yeni bir değişiklik beklenmiyor.

Böyle bakıldığı zaman nasıl oyunculuklar ve ne denli başarılı işlenmiş bir hikaye göreceğimiz 25 Ağustos tarihinde belli olacak. BluTV üzerinden yayınlanacak olan dizinin devam sezonlarının gelmesi pek beklenmiyor. Yine de bu konuda da yeni bir bilgi gelecek mi göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin