Gönül Dağı Dizisine Yeni Bir Oyuncu Daha Katıldı

Gönül Dağı dizisine yeni bir isim daha dahil oluyor. Diziye dahil olacak olan yeni oyuncu Doktor Kenan karakterini canlandıracak. Peki yeni isim hakkında neler biliyoruz?

Oğulcan Özsezgi
19 Ağustos 2021 - 18:19
Gündem

Gönül Dağı dizisinden biraz uzak kaldık. Aslında dizi Kurban Bayramı özel bölümü ile ekranlara geldi ama yine de sezon arası, dizinin hayranlarına epey bir uzun geldi. Neyse ki artık yeni sezon için geri sayım başladı.

Dizinin çok yakında yeniden sete çıkacağı öğrenildi. Yeniden sete çıkmasının yanında, diziye dahil olacak olan yeni oyuncular için de bilgiler gelmeye başladı. Ayrılan isimlerin de olduğu yapımda bu sefer yeni bir erkek oyuncu göreceğiz.

Gönül Dağı Dizisine Katılan Yeni İsim Kim Oldu?

Dizinin yeni sezonunda tabii ki hikaye de kaldığı yerden devam edecek. Burada göreceğimiz yeni isim ise Doktor Kenan karakteri olacak. Karakterlerle nasıl buluşacağı bilinmeyen Doktor Kenan, dizide aktif olan isimlerden biri olacak ve hikayede öne çıktığı bölümler bulunacak.

Karakteri canlandıracak isim ise Serkan Kuru olacak. Evet böylece yeni gelecek ismin Serkan Kuru olduğunu da öğrenmiş olduk. Yeni sezonun ilk bölümüyle beraber ünlü ismin dizideki yerini almasını bekliyoruz. Zaten ünlü ismi çok yakın zamanda final yapan bir başka diziden de hatırlamaktayız.

Final kararı alması tartışmaya neden olan Savaşçı dizisinde yer alan ünlü oyuncunun son projesi de zaten bu dizi olmuştu. Ali karakterini canlandıran ünlü oyuncu, Savaşçı yapımından önce de birçok dizide rol almıştı. Meleklerin Aşkı, Şevkat Yerimdar, Tövbeler Tövbesi, Doktorlar gibi iddialı yapımlarda da yine Serkan Kuru’yu izleme fırsatımız olmuştu.

21-08/19/gonul-dagi-serkan-kuru-2.jpg

Ünlü oyuncunun Doktor Kenan karakteriyle beraber de nasıl bir performans ortaya koyacağını merakla bekliyoruz. Ayrıca yeni isimlerin Gönül Dağı dizisine katılmaya devam edip etmeyeceği de bilinmiyor. Dediğimiz gibi şu an için yapımdan ayrılan oyuncular olduğunu da biliyoruz. Belki dizinin güçlenmesi adına hikayeye yeni eklemeler yapılabilir ve bu yeni eklemeler sonucunda da yeni oyuncular görmeye devam edebiliriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin