Aşkın Tarifi Final mi Yapıyor?

Aşkın Tarifi final mi yapıyor soruları karşımıza çıkmaya başladı. Peki dizi final yapacak mı? Final olarak söylenen bölüm kaçıncı bölüm olacak?

Oğulcan Özsezgi
19 Ağustos 2021 - 18:32
Gündem

Yaz dizileri adeta sezon sonunda çıkarma yaptı. Birçok kanalda birçok yaz dizisinin başladığını gördük. Başlayan yaz dizilerinin kimisi çok konuşuldu ve öne çıktı, kimisi ise biraz daha geri planda kaldı ve istenen reytingleri yakalayamadı. Hatta çok kısa süre içerisinde final yapan diziler de oldu. Bunlardan birisi de Cam Tavanlar dizisi olmuştu. İddialı başlayan yapım, kısa sürede final yapmıştı. Yeni sezonun başlamasına çok kısa bir süre kala yine bir final haberi de gündeme geldi. Bu kez Aşkın Tarifi final mi yapıyor iddiaları gündemde.

Aşkın Tarifi Final Yapacak mı?

İstenen reytingleri sağlayamadığı ve istenen noktaya gelmediği söylenen dizinin final yapacağı söyleniyor. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünden de istenen reytingler alınamadığı için final kararının alındığı ve dizinin finalinin de 13.bölümle beraber olacağı bilgisi var.

NTC Medya tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan yapım aslında büyük umutlarla yayınlanmıştı. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün nasıl performans göstereceği merakla bekleniyordu ve ilk tanıtımlar yayınlandığında da dizi bir hayli ilgi çekmişti.

Tabii ki yapımın bu kadar erken bir final yapması beklenmiyordu ama bir yandan da şunu düşünmek gerekiyor ki sezon dizileri başlıyor. Yani bir yandan da sezon dizileri artık yavaş yavaş kuşağı dolduracak ve çok iddialı yapımlar var.

21-08/19/askin-tarifi-final-mi-yapiyor-2.jpg

Yaz dizilerinin bir çoğu bu noktada reyting anlamında biraz geri planda kalıyor. Tabii ki Aşk Mantık İntikam dizisinde olduğu gibi, reytingleri toplayan ve yaz sezonu dizilerinin önüne geçen yapımlar da oluyor. Zaten bu yapımlar için de devam kararlarının alındığını görüyoruz.

Eğer konuşulanlar doğru ise ve Aşkın Tarifi final yaparsa, Cam Tavanlar sonrasında bir yaz dizisi daha ekrandan ayrılmış olacak. Bakalım diğer yaz dizilerinin kaderi bu noktada nasıl olacak? Sezon bu dizileri nasıl etkileyecek?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin