İlker Aksum'dan Aras Bulut İynemli açıklaması!

Ceyda Düvenci'nin Bambaşka Sohbetler programına bu kez İlker Aksum konuk oldu. Aksum, Haziran ayında nikah masasına oturduğu eşi Dilay Hanım'la nasıl tanıştığını da ilk kez anlattı. İlker Aksum ayrıca, Aras Bulut İynemli ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculukları da övdü.

ozan
17 Ekim 2023 - 13:24
Magazin

Oyuncu İlker Aksum, Haziran ayında nikah masasına oturduğu Dilay Ekmekçioğlu ile nasıl tanıştıklarını ilk kez Bambaşka Sohbetler'de anlattı.

Depresyondan çıkardı, evlendiler

Aksum, "Gerçekten çok kötü depresyondayken, menajerim Duygu dedi ki 'Seni birisiyle tanıştıracağım. Adı Dilay, nefes koçu' dedi. Ben de böyle şeylere inanmam tabi; evren, gel bana, nefes koçluğu, öf yani...  Gerçekten eşim beni nefes terapisiyle çok çok başka yere götürdü, menajerim de çöpçatanım oldu ve evlendik. Dilay anında seni etkiliyor, Star Wars'da olur ya, acayip enerjisi var" diyerek evlilik hikâyelerini anlattı.

23-10/17/img_4607.jpeg

Kıvanç Tatlıtuğ ve Aras Bulut İynemli'yi övdü

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan ve 'Tiyatro Tarihi' üzerine yüksek lisans yapan İlker Aksum'a daha önce söylediği "Oyunculukta eğitim şart değil" cümlesini hatırlatan Ceyda Düvenci'ye şöyle yanıt verdi:

"Oyunculukta eğitim şart değil, ne yapacağız Şener Şen'i Adile Naşit'i Aras Bulut'u? Çocuk İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Uçak Mühendisi ama, şu an gençler arasında seyrettiğim en yetenekli adam. Kıvanç? Acayip! Kendini çok güzel yetiştirdi. Her baktığımda ayrı bir karakter yapıyor, en son Hadi Be Oğlum'u izledim, ağla ağla bir hal oldum. Bunları reddedemeyiz! Joddie Foster'ı ne yapacağız? İlkokul mezunu? Ne oldu eğitim? Eğitim şart."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin