Metin Akpınar'a Show TV'den gönderme!

Son günlerde yaşanan Metin Akpınar-Duygu Nebioğlu olaylarının ardından Show TV'den de bir gönderme geldi. Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ortaya çıkan ikiz çocuklarına gönderme olduğu düşünülen "Nereden Çıktı Bu Velet" filmi, geçtiğimiz Pazar günü seyirci karşısına çıkarıldı.

ozan
17 Ekim 2023 - 13:08
Magazin

Show TV, hafta sonu gündüz kuşağında, Metin Akpınar'ın 1975 yapımı "Nereden Çıktı Bu Velet" filmini yayınladı. Akpınar'ın "Nereden Çıktı Bu Velet" filminin yayınlanmasının, oyuncunun yeni ortaya çıkan ikizlerine gönderme olduğu iddia edildi.

Başrollerinde Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın oynadığı "Nereden Çıktı Bu Velet"in yönetmen koltuğunda Osman Fahir Seden oturuyor. 

23-10/17/metin-akpinar.jpg

Metin Akpınar ile Duygu Nebioğlu olayında neler yaşandı?

Metin Akpınar’ın 35 yıl sonra bir kızı olduğu ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu, mahkeme kararı ile Akpınar'ın kızı olduğunun resmiyet kazandığını açıkladı. Ardından Duygu Nebioğlu'nun ikiz kardeşi olduğu öğrenildi. Sevgi Nebioğlu'nun açtığı davada DNA raporları uyuştu ancak henüz mahkeme kararı çıkmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin