İlker Kaleli BBC yapımı yeni dizisinde hippi olacak!

Sevilen oyuncu İlker Kaleli yeni bir dizi ve karakterle dönüyor.

Merve Mutlu
23 Temmuz 2019 - 17:44
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve oldukça sevilen Poyraz Karayel dizisinde Burçin Terzioğlu ile başrolü paylaşarak hayranlarını artıran İlker Kaleli, uzun bir aranın ardından yeniden bir dizi projesi ile izleyici karşısına çıkacak. 

19-07/23/ilker-kaleli-yeni-dizi.jpg

En son Dip dizisinde Sahir karakterini canlandıran İlker Kaleli BBC yapımı "The Serpent" adlı dizide rol alacak. Dizi hakkında detaylar sır gibi saklanırken, 2. sayfa'nın haberine göre: Kaleli'nin dizide bir hippiyi canlandıracağı öğrenildi.

19-07/23/ilker-kaleli.png

İlker Kaleli kimdir?

İlker Kaleli 1984 doğumludur. Ünlü oyuncu İstanbul'da doğmuştur fakat daha sonra eğitim almak için Londra'ya taşınmış ve orada yaşamıştır. Üniversiteden mezun olan İlker Kaleli, DJ ya da şarkı yazarı olarak kariyer yapmayı planlarken, birkaç oyunculuk teklifi alınca fikrini bu yönde değiştirmiş.

Oyunculuk eğitimi için Londra'ya taşınan İlker Kaleli 2011 yılında LAMDA'dan mezun olmuştur. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kayıp Şehir dizisinde oynayan karizmatik oyuncu, lisans eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'da yaşamaya başlamıştır.

Birçok reklam ve TV programında yer alan İlker Kaleli kariyerini dizi oyuncusu olarak sürdürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin