Siren yeniden çalıyor! The Purge 2. sezon için ilk tanıtım videosu yayınlandı!

Yeni bir arınma gecesine hazır mısınız? USA Network dizisi The Purge'un ikinci sezonundan ilk tanıtım videosu yayınlandı. The Purge 2. sezon detayları...

"Siren çaldığı zaman, tüm suçlar 12 saat boyunca yasal olacak."

THE PURGE 2. SEZONDAN İLK GÖRÜNTÜLER!

Dünya çapında elde ettiği gişe hasılatıyla popüler bir film serisi haline gelen "The Purge"un (Arınma Gecesi) USA Network ekranlarındaki dizi uyarlamasının 2. sezonu için ilk görüntüler geldi!

THE PURGE 2. SEZON ÇOK YAKINDA!

Blumhouse Television ve UCP (Universal Content Productions) ortak yapımcılığındaki dizinin yeni sezonu önümüzdeki sonbahar döneminde izleyiciyle buluşacak.

19-07/24/the-purge-2-sezon-foto.jpg

YENİ SEZONDA PURGE DÜNYASINA FARKLI BİR BAKIŞ ATACAĞIZ

Hikayesinin çıkış noktasını cinayet dahil olmak üzere tüm suçların yasal olduğu 12 saatlik bir süreçten alan The Purge'un ikinci sezonu, bir arınma gecesinin birbirine bağlı dört karakterin hayatlarını bir sonraki seneye kadar nasıl etkilediğine odaklanıyor.

İkinci sezon hikayesi yine bir arınma gecesi ile açılsa da Purge dünyasında yılın geri kalan 364 gününde neler yaşandığı konusunda daha derine inilecek.

THE PURGE 2. SEZON OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

The Purge ikinci sezon oyuncu kadrosuna Derek Luke (13 Reasons Why), Max Martini (Pacific Rim), Paola Nuñez (The Son) ve Joel Allen'in (Never Goin' Back) dahil oldukları geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

19-07/24/the-purge-izle.jpg

Yeni sezonun yeni isimlerinin canlandıracakları karakterleri hatırlayacak olursak;

- Derek Luke; sevgi dolu bir eş ve mükemmel bir eve sahip olan ancak arınma gecesinde suikastçilerine evine girmesi sonrasında görünüşte kusursuz olan hayatının ciddi bir darbe aldığı başarılı iş adamı Marcus Moore,

- Max Martini, uzun süredir birlikte olduğu ekibiyle yılda bir kez uygulanan arınma gecesine soygun amacıyla uzun süredir hazırlanan Ryan Grant,

- Paola Nuñez, yönetimi ele geçiren NFFA (New Founding Fathers of America) gözetim merkezinde hayatını suçları gözetlemeye ve kanunları ihlal eden kişileri dijital olarak fişlemeye adamış bir üst düzey çalışan Esme Carmona,

- Joel Allen, ilk kez bir arınma gecesinde dışarı çıkmasının hayatının sonsuza dek değişmesine neden olduğu, orta sınıf bir banliyö ailesi mensubu efendi kişilikli Ben.

Senaryoyu kaleme alan film serisinin yaratıcısı James DeMonaco ile Jason Blum, DeMonaco'nun uzun süreli iş ortağı Sebastien K. Lemercier, Krystal Houghton Ziv, James Roland, Tim Andrew, Jason Blum, Michael Bay, Brad Fuller ve Andrew Form projenin yeni sezonunda yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Bu arada The Purge film serisinin beşincisinin 10 Temmuz 2020'de vizyona gireceğini de hatırlatalım.

"The Purge" (USA Network) 2. sezon teaser video:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin