The Purge 2. sezonun yeni karakterlerini tanıyalım!

USA Network'un aynı isimdeki film serisinden uyarlanan gerilim dizisi The Purge'un ikinci sezonunda yeni karakterlerle tanışacağız.

İlk sezonunda gördüğü tatmin edici seviyedeki ilgi sayesinde 2. sezon onayını kapan "The Purge" dizisinin yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

THE PURGE 2. SEZONDA YENİ KARAKTERLER

Dünya çapında popülerleşen The Purge (Arınma Gecesi) film serisinin uyarlaması olan USA Network dizisinin ikinci sezon oyuncu kadrosuna Derek Luke (13 Reasons Why), Max Martini (Pacific Rim), Paola Nuñez (The Son) ve Joel Allen (Never Goin' Back) dahil oldular.

19-06/24/the-purge-2-sezon.png

"THE PURGE" KONUSU

Dizinin konusunu hatırlayacak olursak; hikaye, cinayet dahil olmak üzere tüm suçların yasal olduğu 12 saatlik bir sürece odaklanıyor.

Totaliter bir siyasi parti tarafından yönetilen alternatif bir Amerika'da geçen ilk sezonun hikayesi; küçük bir şehirde yaşayan ve görünüşte birbirleriyle bağlantısı olmayan birkaç karakteri merkezine alıyor. Gece boyunca hayatta kalabilmek adına ne kadar ileri gidebileceklerini keşfeden bu insanlar aynı zamanda geçmişleriyle de hesaplaşmaya zorlanıyorlar.

YENİ SEZONDA KİM KİMDİR?

Yeni sezonun yeni isimleri ve canlandıracakları karakterlerin detayları şöyle:

- Luke; sevgi dolu bir eş ve mükemmel bir eve sahip olan ancak arınma gecesinde suikastçilerine evine girmesi sonrasında görünüşte kusursuz olan hayatının darbe aldığı başarılı bir iş adamı Marcus Moore,

- Martini, uzun süredir birlikte olduğu ekibiyle yılda bir kez uygulanan geceye soygun amacıyla uzun süredir hazırlanan Ryan Grant,

19-06/24/the-purge-2-sezon-oyunculari.jpg

- Nuñez, yönetimi ele geçiren NFFA (New Founding Fathers of America) gözetim merkezinde hayatını suçları gözetlemeye ve kanunları ihlal eden kişileri dijital olarak fişlemeye adamış bir üst düzey çalışan Esme Carmona,

- Allen, ilk kez bir arınma gecesinde dışarı çıkmasının hayatının sonsuza dek değişmesine neden olduğu, orta sınıf bir banliyö ailesi mensubu efendi kişilikli Ben karakterlerine hayat verecekler.

Senaryoyu kaleme alan film serisinin yaratıcısı James DeMonaco ile Jason Blum, DeMonaco'nun uzun süreli iş ortağı Sebastien K. Lemercier, Thomas Kelly (Blue Bloods), Michael Bay, Brad Fuller ve Andrew Form projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

THE PURGE 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Purge'un 10 bölümlük ilk sezonu 04 Eylül-06 Kasım 2018 tarihleri arasında izleyiciyle buluşmuştu. Yeni sezonun başlangıç tarihi henüz duyurulmadı.

"The Purge" (USA Network) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin