İlker Kaleli ekranlara "Arak" dizisi ile geri dönmeye hazırlanıyor! Başrole bomba kadın oyuncu!

Bir süredir ekranlardan uzak kalan İlker Kaleli yeni bir proje ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki İlker Kaleli'nin yeni projesi ne? İlker Kaleli hangi yapımla anlaştı? İlker Kaleli'nin yeni dizisinin adı ne? İlker Kaleli Arak dizisinde hangi karaktere hayat verecek? Arak dizisinin konusu ne? Arak dizisi uyarlama mı? Arak dizisinde kimler rol alacak? Arak dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Arak dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak? İlker Kaleli kimdir?

Volkan Usta
03 Ekim 2023 - 11:25
Kültür Sanat

Televizyon ekranından bir süre uzak kalan ve yeni projeler için teklifleri değerlendiren İlker Kaleli izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. İşte detaylar!

Sevilen oyuncu İlker Kaleli yeni bir proje ile sevenlerinin karşısına çıkmayı bekliyor. Karizmatik aktör Most Yapım’ın merakla beklenen “Arak” adlı dizi projesiyle anlaşma aşamasına geldi. Murat Can Oğuz’un yapımcı, Ender Mıhlar’ın yönetmen koltuğunda oturacağı Arak’ta İlker Kaleli, Kara adlı etkileyici bir rolü oynamaya hazırlanıyor. Show TV için hazırlanan dizinin çekimleri İstanbul’da yapılacak.

23-09/12/r2ux-mijm0inddr6zxcs0a.jpg

Show TV'de yayınlanacak ve Ender Mıhlar’ın yöneteceği dizinin başrol kadın oyuncusu Öykü Karayel oldu. Yapımcı Murat Can Oğuz’la prensipte el sıkışan Karayel, “Zeynep” rolüne hayat verecek.

23-10/03/1llpgvrfleopob5me92x5w.jpg

Ayrıca Kaleli'nin son olarak İspanyol yıldız Meggie Civantos ile başrolünü paylaştığı “La Pasion Turca”nın 2024 Ocak’ta yayına girmesi planlanıyor.

23-09/21/yeni-proje.jpg

Hayatlarını hırsızlık yaparak kazanan Talan ailesinin sarsıcı ve bir o kadar da eğlenceli hikâyesini anlatan “Arak”ta Bennu Yıldırımlar Sema Sultan’ı oynayacak. İlker Kaleli’nin “Kara” rolüyle seyirci karşısına çıkacağı dizide Tülin Özen “Yosun” rolüyle Kara’nın ablasını, Furkan Kalabalık ise “Sedat” rolüyle ünlü oyuncunun kardeşini oynayacak.

23-09/29/yeni-proje.jpg

Bedir Bedir’in “Necip”, Demircan Kaçel’in “Poyraz”, Cem Zeynel Kılıç’ın “Yağmur”, Beril Kolcu’nun “Aslı”, Ozan Kasal‘ın “Ozan”a hayat vereceği dizide Yıldıray Şahinler “Halim” ve İlker Aksum ise “Baykal” rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin