İlker Kaleli'den Öykü Karayel'e övgü yağdı!

Yakında seyirci karşısına çıkacak olan Arak dizisinin başrolünde İlker Kaleli'nin partneri Öykü Karayel olacak. Kaleli, verdiği demeçte Karayel'e övgüler yağdırarak, "Güzel bir uyum yakaladık." dedi. Arak ne zaman yayınlanacak? Arak'ta kimler oynuyor? Arak'ın konusu ne? Arak'ın oyuncuları kimler?

ozan
06 Kasım 2023 - 11:25
Gündem

Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan "Arak" dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan İlker Kaleli, dizideki partneri hakkında Öykü Karayel ile ilgili konuştu.

Kaleli, “Öykü Karayel ile birlikte bir projeye başlayacağız. İki, üç kez bir araya geldik. Çok tatlı bir kişi ve güzel bir uyum yakaladık.” ifadelerini kullandı.

Most Yapım’ın merakla beklenen dizisinin başrollerinde İlker Kaleli ve Öykü Karayel olacak. Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar'ın oturduğu dizide, Murat Can Oğuz yapımcı olarak yer alacak.

23-11/06/k-1699259824.jpg

Öykü Karayel'in “Zeynep”e, İlker Kaleli'nin "Kara"ya hayat vereceği dizi hayatlarını hırsızlık yaparak kazanan Talan ailesinin hikâyesini anlatacak. Bennu Yıldırımlar "Sema Sultan", Tülin Özen "Yosun" rolüyle Kara’nın ablasını, Furkan Kalabalık ise “Sedat” rolüyle Kaleli'nin kardeşini oynayacağı "Arak"ta Bedir Bedir’in “Necip”, Demircan Kaçel’in “Poyraz”, Cem Zeynel Kılıç’ın “Yağmur”, Beril Kolcu’nun “Aslı”, Ozan Kasal‘ın “Ozan”a hayat vereceği ifade ediliyor. Yıldıray Şahinler “Halim” ve İlker Aksum ise “Baykal” rolünde olacak

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin