I’m Dying Up Here'ın 2. sezonuna Xosha Roquemore katıldı!

Showtime'ın I'm Dying Up Here dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosuna Xosha Roquemore dahil oldu.

Volkan Küçükel
24 Şubat 2018 - 00:37
Gündem

Yakın geçmişte The Mindy Project'te izlediğimiz aktris Xosha Roquemore, Showtime'ın ikinci sezon onayını alan dizisi "I'm Dying Up Here"ın oyuncu kadrosuna tekrar eden bir rolle dahil oldu.

Roquemore, izleyenleri 1970'li yılların Los Angeles'ının komedi, stand-up dünyasına götüren dizide cesur konuları ele alan, seksi ve korkusuz komedyen Dawn Lima karakterine hayat verecek.

Detroit ve Chicago'daki performanslarının ardından Goldie'nin mekanında standup yapabilmek amacıyla Los Angeles'a adım atan Dawn Lima, gerçekten kim olduğu konusu dışında her şeyden konuşmaktadır.

Bir vaizin kızı olan karakter sadece babası tarafından değil tüm dünya tarafından yargılanıyor gibi hissetmektedir. Nick (Jake Lacy) ile ilişkisi bulunan Dawn, cinsel kimliğiyle sadece profesyonel anlamda değil kişisel olarak da mücadele etmektedir.

18-02/24/xosha-roquemore.jpg

34 yaşındaki Xosha Roquemore 2013-17 seneleri arasında The Mindy Project'te kadrolu oyuncu olarak yer alırken Oscar adayı Precious filminde de rol aldı. Oyuncu ayrıca The Disaster Artist, G.B.F., Southland, Rescue Me, My Boys, Law & Order: Criminal Intent ve Nurse Jackie gibi birçok dizi ve filmde irili ufaklı rollerle boy gösterdi.

William Knoedelseder'ın çok satan aynı isimli kitabından ekranlara uyarlanan; yaratıcı isim Dave Flebotte ile birlikte Jim Carrey ve Michael Aguilar ikilisinin yürütücü yapımcılığını üstlendiği I'm Dying Up Here'ın oyuncu kadrosunda Melissa Leo, Ari Graynor, Clark Duke, Michael Angarano, RJ Cyler, Andrew Santino, Jake Lacy, Erik Griffin ve Al Madrigal gibi isimler yer alıyor.

I'M DYING UP HERE 2. SEZONUN DİĞER YENİ OYUNCULARI

Brad Garrett (Everybody Loves Raymond), Nicole Ari Parker (Time After Time) ve Stefania LaVie Owen (Chance) ise yeni sezonda tekrar eden rollerle karşımıza çıkacak yeni isimler.

İkinci sezonun yürütücü yapımcı kadrosu Flebotte, Carrey, Aguilar, Christina Wayne (Assembly Entertainment), Cindy Chupack, Adam Davidson ve Endemol Shine Studios'tan oluşuyor.

I'M DYING UP HERE 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri Los Angeles'ta gerçekleştirilen dizinin 10 bölümden oluşan 2. sezonu 06 Mayıs 2018 tarihinde prömiyerini gerçekleştirecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin