John Larroquette ve Annaleigh Ashford ikilisi Three Rivers dizisinin kadrosunda!

ABC'nin deneme bölümü siparişleri arasında yer alan Three Rivers isimli komedi dizisinin oyuncu kadrosuna John Larroquette ve Annaleigh Ashford dahil oldular.

Volkan Küçükel
24 Şubat 2018 - 11:37
Gündem

I Hate My Teenage Daughter yaratıcıları Sherry Bilsing-Graham ve Ellen Kreamer ikilisinin ABC kanalından deneme bölümü siparişini kapan yeni dizi projesi "Three Rivers"ın oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

"THREE RIVERS" KONUSU

New York'ta lüks bir otelde çalışmak üzere yıllar önce ailesinin Teksas'taki çiftliğini terk eden Rebecca karakterini hikayesinin merkezine koyan Three Rivers'ta kovboy babası Beau'dan çiftliğin mülkiyetine sahip olma sözünü alan Rebecca'nın memleketine geri dönüşüne ve büyük şehirde öğrendiği taktikleri, edindiği tecrübeleri bu gösterişsiz, sade çiftlik otelde uygulama çalışmalarına tanıklık edeceğiz.

Rebecca için kardeşlerini kendi vizyonuna uygun bir şekilde aynı hizaya getirmek oldukça güç ve yorucu olacaktır. Bu durum bir yana babanın hayat değiştirecek nitelikte bir aile sırrını açığa çıkarmasıyla birlikte işler daha da zorlaşacaktır.

OYUNCU KADROSUNA KATILAN İSİMLER

Yakın geçmişte Masters of Sex'te izlediğimiz Annaleigh Ashford "Rebecca Watts"a hayat veren isim olacak.

Tekrar eden bir rolle katıldığı Masters of Sex dizisinde kısa sürede ana oyuncu kadrosu mertebesine yükselen 33 yaşındaki aktris şu sıralar Versace: American Crime Story'de Elizabeth Cole karakteriyle karşımıza çıkıyor. Aktrisin You Can't Take It With You oyunuyla kazandığı Tony Ödülü de bulunuyor.

18-02/24/annaleigh-ashford.jpg

Emmy ödüllü tecrübeli aktör John Larroquette ise ailenin babası "Beau" olarak karşımıza çıkacak. Dağınık, karizmatik ve gözlerinde gerçek bir pırıltıya sahip Beau karşısındakini kolaylıkla cazibe alanına çeken fırlama birisi olarak nitelendiriliyor. Çiftlik otelin kurucusu ve sahibi olan Beau, Watts kardeşlerin rekabetçi ruhlarının katalizörü konumunda.

The Practice ve spinoff'u Boston Legal'in ardından yeni bir proje için bir kez daha ABC çatısı altına giren Larroquette yakın geçmişte CBS komedisi Me, Myself & I'da karşımıza çıktı. TNT'nin macera türündeki dizisi The Librarians'ta rol almaya devam eden aktör yakın geçmişte The Brink ve Deception gibi dizilerde de rol aldı.

18-02/24/john-larroquette-the-librarians.jpg

ABC Studios yapımcılığında, Tristram Shapeero (The Mayor) yönetmenliğinde hazırlıkları süren Three Rivers'ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin