Impulse 3. sezon olacak mı? Dizinin geleceği belli oldu!

YouTube Premium'un bilim-kurgu, gerilim dizisi "Impulse"nin geleceği belli oldu! Dizi sorumlusu LeFranc'ın duyurusuyla Impulse'nin iptal edildiği öğrenildi. Detaylar...

YouTube Premium dizisi "Impulse"nin geleceği belli oldu!

IMPULSE 3. SEZON OLMAYACAK!

İlk sezon bölümleri 06 Haziran 2018, ikinci sezon bölümleri 16 Ekim 2019'da yayınlanan Impulse'ye 3. sezon onayı çıkmadı ve dizi resmen iptal edildi!

Pek şaşırtıcı olmayan bu iptal kararını ilk duyuran ise dizinin showrunner'ı Lauren LeFranc oldu. LeFranc, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Henry Coles'un serüvenini sürdürebilmek için diziye yeni bir yuva aramaya çalıştıklarını ancak bulamadıklarını belirtirken; tüm ekibe, yazarlara, oyunculara, eleştirmenlere ve dizi hayranlarına teşekkürlerini iletti.

20-03/10/impulse-dizisi-foto.jpg

IMPULSE NEDEN İPTAL EDİLDİ?

YouTube'un yayın hizmeti olan YouTube Premium'un artan maliyetler nedeniyle daha çok düşük maliyetli komedi projelerine odaklanmasına bağlı olarak Impulse'nin iptali beklenen bir durumdu. Platformun bir başka bilim kurgu türündeki yapımı Origin'in ilk sezonun sonunda iptal edildiği de biliniyor.

"IMPULSE" KONUSU VE KADROSU

2008 yapımı Jumper filminin devamı niteliğini taşıyan aksiyon-gerilim-bilim kurgu türündeki Impulse'nin hikayesi; akranlarından her zaman farklı hisseden ve yaşadığı tuhaf görünümlü küçük kasabadan kaçmak için can atan 16 yaşında asi bir genç kız Henry (Maddie Hasson) karakterini merkezine alıyor. Henry çok geçmeden teleport (ışınlanma) gibi olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğunu keşfeder ve olaylar gelişir.

20-03/10/impulse-dizisi-foto2.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Maddie Hasson'a Sarah Desjardins (Jenna Faith Hope), Enuka Okuma (Anna Hulce), Craig Arnold (Lucas Boone) ve Tanner Stine (Clay Boone) gibi isimler eşlik ediyorlar.

20-03/10/impulse-poster-1583851018.jpg

"Impulse" (YouTube Premium) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin