Yeni Hayat ne zaman başlayacak?

Ekranların yeni dizisi Yeni Hayat ne zaman başlayacak?

Merve Mutlu
11 Mart 2020 - 10:44
Gündem

Oyuncu kadrosunda: Adem Şahin karakteri ile Serkan Çayoğlu'nun, eşi Nevin karakteri ile Nilperi Şahinkaya'nın, kızları Ece karakteri ile Nisa Sofiya Aksongur'un, Timur karakteri ile Tayanç Ayaydın'ın ve Yasemin karakteri ile Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı Yeni Hayat dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

20-03/11/yeni-hayat-ne-zaman.jpg

Harp okulu mezunu ve eskiden özel kuvvetlerde çalışmış olan Adem Şahin'in, zengin bir iş insanı olan Timur'un genç ve güzel eşi Yasemin'e korumalık yapmaya başlamasını ve sonrasında yaşananları konu alan yeni dizi Yeni Hayat, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. 

Yeni Hayat ne zaman başlıyor?

20-03/11/adem-1583913229.png

Karga Seven Pictures tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizinin ne zaman başlayacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Merakla beklenen dizinin ne zaman başlayacağı henüz belli olmasa da kanalın boş günleri olan perşembe ya da pazar günlerinden birinde yayınlanması planlanıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin