İnanç Konukçu'nun Behzat Ç. paylaşımı heyecanlandırdı!

Efsaneleşen televizyon dizisi Behzat Ç.'de rol alan İnanç Konukçu Instagram paylaşımı ile dizinin hayranlarını heyecanlandırdı!

Nurşah
15 Mart 2019 - 10:58
Gündem

2010 senesinde yayın hayatına başlayan ve kısa sürede çok geniş bir hayran kitlesi edinen Behzat Ç.'nin bitmesi izleyicileri büyük bir hüzne boğmuştu. Aradan geçen senelerin ardından izleyiciler, yeni bölümler geleceğine dair olan inanç ve isteklerini hiçbir zaman kaybetmediler. Behzat Ç. hayranlarını heyecana sürükleyecek bir paylaşım da dizide Hayalet karakterini canlandıran sevilen oyuncu İnanç Konukçu'dan geldi!

19-03/15/behzat-c-hayalet-geri-mi-donuyor.jpg

Hayalet'in Behzat Ç. paylaşımı!

Son olarak Vurgun dizisinde rol alan Konukçu, geçtiğimiz akşam sosyal medya hesabı Instagram üzerinden heyecanlandıran ve merakta bırakan bir paylaşımda bulundu... "Behzat diyenler beri gelsin bakalım" notu ile paylaşılan gönderi kısa sürede pek çok beğeni aldı. Sevilen ismin takipçileri "Bu sefer başlasın artık, inanmak istiyoruz" yorumları ile heyecan ve isteklerini dile getirdiler...

19-03/15/behzat-c-yeni-sezon.jpg

Öte yandan dizinin yeni sezonlarının Netflix'te izleyici karşısına çıkacağı söylentiler arasında yer alıyordu ve bu iddialar bile izleyicilerin büyük bir bekleyiş içerisine girmesine neden olmuştu. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin