Onur Saylak Çukur dizisine Veli karakteri ile konuk oluyor...

Çarpışma dizisinin başarılı oyuncusu Onur Saylak Çukur'a konuk olacak! İşte detaylar...

Nurşah
15 Mart 2019 - 10:21
Gündem

Ay Yapım imzası taşıyan Çarpışma ve Çukur dizileri Show Tv ekranlarında büyük bir beğeni kazanarak izleyici kitlesini genişletmeye devam ediyor. Perşembe akşamları ilgiyle takip edilen Çarpışma dizisinde rol alan başarılı oyuncu Onur Saylak Çukur'a konuk olacak!

19-03/15/ukur-carpisma-onur-saylak.jpg

Onur Saylak Çukur'a düştü!

Çukur pazartesi akşamları büyük bir heyecanla takip ediliyor. Aynı yapım şirketinin bir diğer dizisi Çarpışma ise perşembe akşamı geniş bir izleyici kitlesine sahip. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre, Çarpışma dizisinde canlandırdığı Veli karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Onur Saylak Çukur'da da konuk oyuncu olacak...

19-03/15/onur-saylak-cukur.jpg

Saylak'ın, Çukur dizisinin Vartolu'su ile birlikte rol aldıkları sahnenin izleyiciler tarafından çok konuşulacağı ve şimdilik bir bölüm Çukur'da olacağı söylentiler arasında yer alıyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin