İnci Taneleri 1. bölümüyle bu akşam Kanal D'de başlıyor! İnci Taneleri oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

Kanal D'nin bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi İnci Taneleri iddialı senaryosuyla izleyiciyle buluşuyor. İnci Taneleri dizisi oyuncuları kimlerdir? İnci Taneleri dizisi konusu nedir? İnci Taneleri 1. Bölüm ne zaman başlayacak? İnci Taneleri dizisi hangi gün başlıyor? İnci Taneleri Azem kimdir? Yılmaz Erdoğan kimdir? İnci Taneleri Dilber kimdir? Hazar Ergüçlü kimdir? İnci Taneleri Cihan kimdir? Kubilay Aka kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
25 Ocak 2024 - 02:00
Kültür Sanat

Kanal D'nin iddialı hikayesiyle sezona başlayacak olan Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. İnci Taneleri dizisi konusu nedir? İnci Taneleri oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? İnci Taneleri dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...

İşte detaylar! İnci Taneleri dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

Azem Yücedağ (Yılmaz Erdoğan)

Dilber (Hazar Ergüçlü)

Piraye (Selma Ergeç)

Cihan (Kubilay Aka)

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” her Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin