Indebted dizisi NBC'de başlıyor! Indebted konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu

Komedi dizisi Indebted bu akşam NBC kanalında ekran serüvenine başlıyor. Indebted dizisi konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

NBC kanalının 2019-20 yayın sezonunun ortasında ekranlara getireceğini duyurduğu komedi dizisi "Indebted" 06 Şubat 2020 Perşembe akşamı NBC ekranlarında yayın hayatına başlıyor.

"INDEBTED" DİZİSİNİN KONUSU

Dan Levy'nin (The Goldbergs) yaratıcısı olduğu dizinin hikayesi şöyle:

Indebted'in hikayesi; yıllar süren ebeveynlik sürecinin ardından yeni bir hayata atılmaya hazır olan Dave ve Rebecca çiftine odaklanıyor.

Genç anne-baba Dave ile Rebecca yıllar süren bebek bezi değiştirme süreci ve uykusuz gecelerin ardından artık hayatlarını geri almaya hazırdırlar.

20-02/06/indebted-1581016080.jpeg

Ancak, Dave'in meteliğe kurşun atan ailesi habersiz bir şekilde ortaya çıktığında işler beklenmedik bir hal alır. Bu durum Dave'e zamanında her şeyini veren bu iki kişiye kapısını açmaktan başka seçenek bırakmamıştır. Dave'in ebeveynlerinin sınırlar konusunda harika olmamaları beraberinde bazı sorunları doğuracaktır.

INDEBTED OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Indebted'in oyuncu kadrosu ve karakterlerine bakacak olursak;

- Fran Drescher "Debbie"
- Steven Weber "Stew"
- Adam Pally "Dave"
- Abby Elliott "Rebecca"
- Jessy Hodges "Joanna"

Sony Pictures Television, Universal Television ve Doug Robinson Productions ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu Dan Levy, Doug Robinson, David Guarascio, Allison Greenspan ve Andy Ackerman'dan oluşuyor.

Dan Levy'nin senaryosunu kaleme aldığı açılış bölümünün ismi "Everybody's Talking About the Pilot" olarak duyuruldu. Açılış bölümünde; genç ebeveynler Dave ve Rebecca, paralarını yanlış değerlendiren ve girdikleri yüklü borcu ödemek için yardıma ihtiyaç duyan Dave'in ailesine kapılarını açarlar.

Intebted, 2018 yılı içinde "Uninsured" ismiyle geliştirilmeye başlanmıştı.

INDEBTED AÇILIŞ BÖLÜMÜNDEN KARELER

20-02/06/indebted-1x01-foto1.jpg

20-02/06/indebted-1x01-foto2.jpg

20-02/06/indebted-1x01-foto3.jpg

20-02/06/indebted-1x01-foto4.jpg

20-02/06/indebted-1x01-foto5.jpg

20-02/06/indebted-1x01-foto6.jpg

"Indebted" (NBC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin