İnsanlık Suçu fragman şarkısını kim söylüyor? Dizi ne zaman başlayacak? Konusu ne?

Pastel Film'in yapımcılığını üstlendiği İnsanlık Suçu dizisinin fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başladı. Fragmanda geçen şarkıyı kim söylüyor? Dizinin konusu ne?

Nurşah
21 Mart 2018 - 16:19
Yeni Bölüm

Kanal D'nin ilerleyen günlerde yayın hayatına başlayacak olan dizisi İnsanlık Suçu, tanıtım çalışmalarına çoktan başladı. Yayınlanan fragmanda çalan şarkı ile diziseverlerin dikkatini çeken İnsanlık Suçu ne zaman başlayacak? Fragmandaki şarkıyı kim söylüyor? Soruların cevapları haberimizde...

18-03/21/insanlik-sucu-afis-1521635301.jpg

İnsanlık Suçu ne zaman başlayacak?

 Pastel Film'in Kanal D için yapımcılığını üstlendiği dizinin yayın tarihi belli oldu! Kanal D tarafından yapılan tanıtımlardaki açıklamalara göre İnsanlık Suçu 31 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'da izleyicilerle buluşacak. 

İnsanlık Suçu'nda ne anlatılıyor?

Yönetmen koltuğunda Barış Yöş'ün oturduğu İnsanlık Suçu oldukça etkileyici bir konuya sahip. Adana'da ailesi ile birlikte büyüyen Cemal, geçinmek için garsonluk yapmaktadır. Babasının ölümü ile sefalet içinde geçen hayatında değişim çanları çalmaya başlar. Babasından, zengin bir amcaları olduğunun haberini alan Cemal, annesinin tüm karşı çıkmalarına rağmen İstanbul'a doğru çekilecek ve daha önce hiç karşılaşmadığı zengin bir dünyaya adım atacaktır. 

Ülkenin oldukça önemli işadamlarından birisi olan Sami'nin, Cemal'e mirastan pay teklif etmesi ile tüm hayat tarzı değişecektir. Yeni girdiği bu çevrede bir de kuzeninin nişanlısı Suna'ya aşık olan Cemal, hayatının belirsizliği içinde kaybolmadan dik durmaya çalışacaktır.

İnsanlık Suçu Oyuncu Kadrosu

Dizide Cemal karakterini genç oyuncu Kaan Yıldırım canlandırırken amcası Sami'yi de usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan oynayacak. Cemal'in aşık olduğu Suna rolünde ise Gizem Karaca'yı izleyeceğiz. Melike İpek Yalova, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan, Deniz Uğur, Cankat Aydos ve Cansu Dağdelen dizideki diğer önemli oyunculardır.

Ahmet Mümtaz Taylan kimdir?

18-03/21/ahmet-mumtaz-taylan-kimdir.jpg

İlk öğretim ve lise eğitiminden sonra 1989'da H.Ü. Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1989-93 arasında Diyarbakır DT'de çalıştı. Devlet Tiyatroları'nda çeşitli zamanlarda sanat yönetmeni yardımcılığı, sanat yönetmenliği, genel müdür danışmanlığı gibi görevler üstlendi. 1996'dan itibaren çeşitli TV ve sinema yapımlarında çeşitli roller oynadı. DETİS'in kurucu üyesidiir. Kurulduğu dönem genel sekreter olduğu DETİS'in seçilmiş ilk genel başkanıdır.Ayçin İnci ile 2007 yılında evlenmiştir.

Gizem Karaca kimdir?

18-03/21/gizem-karaca-kimdir.jpeg

Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer alırken güzellik yarışmasına katılmaya karar vermesiyle Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. İlk çıkışını bu şekilde gerçekleştirmiştir.Türkiye'yi Miss World yarışmasında temsil etmiş ama bir başarı elde edememiştir.Sadece jüri özel ödülü olarak En İyi Ulusal Elbise ödülünü kazanmıştır.

Esas büyük çıkışını 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım adlı diziyle başrol olmasıyla gerçekleştirmiştir.Bu diziyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış ve büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır. 1. sezon yüksek olan reytinglerin 2. sezonda düşmesi üzerine dizi erken final yaptırılmıştır. Daha sonra aynı yapım şirketinin bir başka dizisi olan Emir'in Yolu adlı diziye yine başrol olarak katılmıştır.

İnsanlık Suçu fragmanında hangi şarkı çalıyor? 

Geçtiğimiz günlerde dizinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Ahmet Kaya'nın ünlü şarkısı Beni Vur çalmaktadır. Beni Vur şarkısı genç yetenek Deniz Tekin tarafından coverı yapılarak dizi için hazırlanmıştır. 

Ahmet Kaya-Beni Vur şarkısı sözleri

Bir ince pusudayım, 
Yolumun üstü engerek. 
Bir garip akşamdayım, 
Sırtımı gözler tüfek... 

Ben senin sokağına ulaşamam dardayım, 
O mazlum gözlerine bakamam firardayım... 

Oysa ben bu gece yüreğim elimde, 
Sana bir sırrımı söylecektim. 
Şu mermi içimi delmeseydi eğer, 
Seni alıp götürecektim! 

Beni vur beni onlara verme, 
Külümü al uzak yollara savur, 
Dağılsın dağlara dağılsın bu sevdamız, 
Ama sen ağlama dur... 

Beni vur beni onlara verme, 
Külümü al uzak yollara savur, 
Dağılsın dağlara dağılsın bu öykümüz, 
Ama sen ağlama dur... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin