Bizim Hikaye'nin yeni karakteri Ömer (Cemal Toktaş) kimdir?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye'ye yeni bir karakter dahil oluyor. Filiz'in patronu Ömer rolünü canlandıracak Cemal Toktaş kimdir?

Nurşah
21 Mart 2018 - 17:12
Yeni Bölüm

Med Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Bizim Hikaye dizisinin yayınlanan fragmanı ile birlikte yeni bir karakter gözümüze çarpıyor. Bizim Hikaye Ömer (Cemal Toktaş) kimdir?

18-03/21/bizim-hikaye-omer-1521640401.png

Bizim Hikaye Ömer kimdir?

Bizim Hikaye dizisinin 22 Mart Perşembe akşamı Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan 26. bölümünde Ömer ile tanışacağız.

Ömer, Filiz'in çalışmakta olduğu kuru temizlemecinin patronu olarak karşımıza çıkacak. Ömer'in gerçek niyetini ilerleyen bölümlerde öğreneceğiz...

Cemal Toktaş kimdir?

18-03/21/bizim-hikaye-cemal-toktas.jpg

14 Ocak 1983 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Cemal Toktaş, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Televizyon ekranlarına ilk olarak 2003 yapımlı Evlat filmi ile gelmiştir. Fakat yıldızının parladığı yapım Sıla dizisidir. 2009 yılında gösterime giren Güneşi Gördüm filmindeki performansı ile kendinden uzunca bir süre söz ettirmiştir. Show Tv'nin bir kitaptan uyarlanan dizisi olan Yılanların Öcü'nde rol almıştır. Bizim Hikaye adlı dizide Ömer karakteri ile karşımıza çıkacaktır.

Oyuncu Nergis Öztürk ile evlidir. Bir de çocuğu vardır.

Bizim Hikaye 26. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin