İnsanlık Suçu Gökhan (Serkay Tütüncü) kimdir?

Kanal D'nin yeni dizisi İnsanlık Suçu Gökhan Gökdemir karakterini canlandıracak olan oyuncu kimdir? Gerçek ismi ne?

Nurşah
21 Mart 2018 - 18:30
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında önümüzdeki günlerde izleyicilerle buluşacak olan İnsanlık Suçu dizisinin oyuncuları ve karakter listesi de belli oldu. İnsanlık Suçu Gökhan kimdir? 

18-03/21/insanlik-sucu-gokhan.jpg

İnsanlık Suçu Gökhan Gökdemir kimdir?

 Cemal'in (Kaan Yıldırım) kuzeni olan Gökhan, 24 yaşındadır. Zengin bir ailenin oğludur ve en iyi okullardan mezun olduktan sonra babasının şirketinde çalışmaya başlamıştır. Yakın zamanda evleneceği Suna'yı (Gizem Karaca) pek sevmemesine rağmen babasından çekindiği için ilişkisini sonlandıramamaktadır. 

İnsanlık Suçu Gökhan karakteri Serkay Tütüncü tarafından canlandırılılacaktır.

Serkay Tütüncü kimdir?

18-03/21/serkay-tutuncu.jpg

7 Şubat 1991 tarihinde dünyaya gelen Serkay Tütüncü İzmirlidir. 1.78 boyundadır.

2007-2016 seneleri arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor Kulüplerinde amatör olarak futbolculuk yapmıştır.  Acun Ilıcalı'nın düzenlediği Survivor yarışma programı ile tanıdığımız Serkay Tütüncü aynı zamanda Kanal D'nin yeni başlayacak olan dizisi İnsanlık Suçu'nda Gökhan karakterini canlandıracaktır.

İnsanlık Suçu Fragman

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin