Inside No. 9 5. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm detayları

Inside No. 9 bu hafta yine ilginç bir hikayeyle karşımızda! Inside No. 9 yeni bölümde neler olacak? Inside No. 9 5. sezon 3. bölüm konusu ve kadrosu...

Her biri farklı bir hikayeyi ele alan bölümlerden oluşan "Inside No. 9" geçtiğimiz hafta "Death Be Not Proud" isimli bölümle ekranlardaydı.

"INSIDE NO. 9" 5. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sezonun ikinci bölümünde; genç çift Beattie ve Sam nihayet mevcut küçük evlerini satarak daha büyük bir ev alma işlemi sürecindedirler ancak satın almaya güçlerinin yettiği tek daire karanlık ve uğursuz bir geçmişe sahiptir. Genç çift, dairenin bir önceki sakininin banyoda parçalanmış bir ceset bırakan bir katil olduğunu biliyorlardır.

"INSIDE NO. 9" 5. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Steve Pemberton & Reece Shearsmith'in senaryosunu kaleme alıp, Guillem Morales'in (El habitante incierto, Julia's Eyes) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümü "Love's Great Adventure" 17 Şubat 2020 Pazartesi akşamı BBC Two ekranlarına gelecek.

"INSIDE NO. 9" 5. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

Trevor ve Julia, Noel'i aileleri için her zaman gerçek anlamda özel kılmak istemekte olsalar da bu yıl maddi durum ve ele alınması gereken bir dizi aile meselesi nedeniyle işleri hiç kolay değildir.

Noel öncesi dört hafta takvimi ilerlemeye başlarken herkes elinden geleni yapmak zorundadır.

Bölümün Oyuncu Kadrosu: Steve Pemberton (Trevor), Reece Shearsmith (Alex), Debbie Rush (Julia), Gaby French (Mia), Bobby Schofield (Patrick), Olly Hudson-Croker (Connor)

Inside No. 9 (BBC Two) 5. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin