Instinct 3. sezon olacak mı? CBS kararını verdi!

Alan Cumming'li CBS dizisi Instinct'in geleceği belli oldu. Yayıncı kanal CBS iki sezonun ardından diziyi iptal etme kararı aldı. Detaylar...

Volkan Küçükel
29 Ağustos 2019 - 19:04
Kültür Sanat

CBS, Alan Cumming'in başrolünde yer aldığı "Instinct" ile devam etmeme kararı aldı ve diziyi iki sezonun ardından iptal etti.

INSTINCT 3. SEZON OLMAYACAK!

Buna göre Instinct'in 3. sezonu olmayacak.

Instinct yaratıcı/yürütücü yapımcısı Michael Rauch iptal gelişmesini Twitter hesabından paylaşırken "Instinct'in 3. sezon için yenilenmeyeceği haberini ilettiğim için çok üzgünüm. Saygı, yetenek ve nezaketleriyle diziyi oluşturmamıza yardım eden inanılmaz ekibimiz, oyuncu kadromuz, yazarlarımız ve yapımcılarımıza teşekkürler. Ve büyük bir teşekkür de sevgi ve sadakatleri için tutkulu hayranlarımıza" ifadelerini kullandı.

19-08/31/instinct-dizisi.jpg

INSTINCT REYTİNGLERİ

Pazar akşamları izleyicisiyle buluşan Instinct ikinci sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting ve 3.38 milyon izleyici ortalamasını elde etti. İlk sezonu ile kıyaslandığında final sezonunun gerek reyting oranları gerek izleyici sayısında neredeyse yarı yarıya düşüş yaşaması iptal kararının çıkmasında etkili oldu.

"INSTINCT" KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

James Patterson romanına dayalı olarak hazırlanan Instinct'in hikayesi; emekli olduktan sonra yazarlık yapıp bir üniversitede psikolojik davranışlar üzerine dersler veren eski CIA çalışanı Dylan Reinhart'ın (Cumming) kapısının bir seri katilin durdurulmasına yardım etmesi için NYPD tarafından çalınmasıyla eski hayatına geri dönüşünü konu ediniyor.

19-08/31/instinct-foto.jpg

Bojana Novakovic (Elizabeth "Lizzie" Needham), Daniel Ings (Andrew "Andy" Wilson), Naveen Andrews (Julian Cousins) ve Sharon Leal (Jasmine Gooden) dizinin oyuncu kadrosundaki diğer isimler.

CBS Television Studios yapımcılığındaki Instinct'in yürütücü yapımcı kadrosu Cumming ve Patterson ile birlikte Michael Rauch, Marc Webb, Alex Kurtzman, Heather Kadin (Secret Hideout), Bill Robinson ve Leopoldo Gout'tan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin