Yeni günlük dizi Sevdim Seni Bir Kere 9 Eylül'de başlıyor! Konusu ne?

Star Tv ekranlarının yeni yayın döneminde izleyici ile buluşturacağı Sevdim Seni Bir Kere dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Nurşah
29 Ağustos 2019 - 17:26
Gündem

Star Tv ekranlarında izleyicisi ile olması planlanan yeni günlük dizi Sevdim Seni Bir Kere yayına başlamak için gün sayıyor. Hafta içi her gün yeni bölümleri ile izleyici karşısında olacak olan Sevdim Seni Bir Kere dizisi hakkındaki detaylar haberimizde...

19-08/29/sevdim-seni-bir-kere-ne-zaman.jpg

Sevdim Seni Bir Kere dizisi başlıyor!

Focus Film imzalı dizi Star Tv ekranlarının yeni sezona damga vuracak projeleri arasında yer alıyor. Şimdiden merak uyandıran dizi 9 Eylül Pazartesi günü ilk bölümü ile izleyici karşısında olacak. 

19-08/29/sevdim-seni-bir-kere-9-eylulde.jpg

Sevdim Seni Bir Kere konusu

Sevdim Seni Bir Kere, doğup büyüdüğü İzmir’den Ankara’ya üniversite okumak için gelen Aslım ve hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan Ozan’ın hikayesini anlatacak. İki gencin olumsuz olaylar ile başlayan hikayelerini ve birbirlerine aşık olmalarını izleyeceğimiz dizi ilgiyle takip edilecek gibi görünüyor. Bu duygu dolu aşk hikayesinin yanında hırs, fedakarlık, zengin ve fakir çatışması, yalanlar ve kapanmamış eski defterlerin izlerine de şahit olacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin