Zalim İstanbul'un yeni sezonundan ilk tanıtımı yayınlandı! Ne zaman başlayacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul'un yeni sezonundan heyecanlandıran tanıtım..

Merve Mutlu
29 Ağustos 2019 - 17:18
Yeni Bölüm

Deniz Uğur, Mine Tugay ve Fikret Kuşkan gibi başarılı isimlerin başrolde buluştuğu ve kadrosunda Sera Kutlubey, Berker Güven, Ozan Dolunay, İdris Nebi Taşkan ve Simay Barlas gibi genç yetenekleri bir araya getiren Zalim İstanbul dizisinin yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı. 

19-08/29/zal.jpg

Zalim İstanbul sezon finalinde neler olmuştu?

19-08/29/cemre-ve-ceren.png

Cenk ile konuşan ancak beklediği karşılığı alamayan Ceren geçirdiği sinir krizi sonucunda karnındaki bebeğe de kendine de zarar vermek için kendini bıçaklamıl, bunun sonucunda da Ceren ve Şeniz'in saklamaya çalıştığı sır ortaya çıkmıştı. Herkesi şaşırtan bu hamilelik haberi ile Şeniz'in Cenk'e olan baskısı da artmış, Cemre ise bebeğin babasının kim olduğu sorgusu Ceren'i yeni bir sinir krizine sokarken annesi Seher de hıncını Cemre'den almıştı. Bebeğin kendisinden olduğunu öğrenen Cenk bu konuda hiçbir tepki vermeyerek annesinin de zoru ile kendisini korumaya çalıştı, Ceren'in düştüğü zor durum yüzünden itiraf etmeyi düşünse de kontrol delisi annesinin buna izin vermeye hiç niyeti yoktu.. 

Zalim İstanbul yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

19-08/29/nedim.png

Zalim İstanbul dizisinin yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtım ise izleyenleri heyecanlandırmaya yetti. Herkesin şaşkın bakışları içerisinde köşke giren ve yüzü görülmeyen kişinin kim olduğu, Ceren ve Şeniz'in korku, Cemre ve Agah Bey'in de mutlu bakışları ile anlaşıldı. 

Cenk'in çocukken yaptığı bir hata yüzünden engelli olan ve Şeniz'in de gerçekleri söylememesi için ilaçlarla iyice hasta ettiği Nedim, yeni sezonda tamamen sağlıklı bir şekilde karşılarına çıkıyor.. 

Ne zaman başlayacağı merak konusu olan dizi yalnızca "Yakında" ibaresi ile paylaşılsa da Eylül ayının ortasında başlaması planlanıyor. 

İşte yeni sezon tanıtımı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin