İntihar eden matematik öğretmeninin videosu olay yarattı!

İntihar eden öğretmen İnan Avşar'ın videosu en çok konuşulanlar arasına girdi.

Merve Mutlu
19 Şubat 2020 - 16:05
Viral

Özel bir okulda matematik öğretmeni olan İnan Avşar, geçtiğimiz gün yayınladığı bir veda videosunun ardından intihar ederek yaşamına son verdi. Çektiği videoda adaletsizliği, eğitim sistemini ve çalışma şartlarını eleştiren öğretmen, hayata karşı tepki gösterdiği videosu ile aramızdan ayrıldı...

20-02/19/inan-avsar.png

Ankara'da özel bir okulda çalışan İnan Avşar, "Ben çok mücadele ettim, çok tırmaladım. Bir yerlere varmak istedim ama hep doğru yoldan, hep adaletli bir şekilde ama yok. Gerçekten bu dünyanın adaleti falan yok." sözlerini kullandığı 13 dakikalık bir video paylaşmıştı. Video boyunca sistemin hatalarından, adaletsizliğinden, "her şey çok güzel" diyen yaşam koçlarının yalanlarından ve hayatın gerçeklerinden bahseden Avşar, intihar etti.

Cenazesi adli tıp kurumuna kaldırılan öğretmen, "Çocuklarınızı okula göndermeyin. Çocuklarınızın beyni yıkanıyor. 15 yıllık eğitimciyim, bu işe severek girdim. Babam da eğitimciydi. Çocuklardan çok şey öğrendim. Ama şunu fark ettim ki okul tamamen ticari bir hapishane. Çocukların şu an oralarda beyni yıkanıyor. Saçma sapan bir sisteme adapte etmeye çalışıyorlar çocuklarınızı. Artık çocukların yüzüne bakamıyorum" demişti..

İntihar eden öğretmenin veda videosu:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin